![]() |
deneyimler |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 39> |
| Yazar | |
perennial
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 26-Ocak-2009 Şehir: ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
Alıntı Cevapla
Konu: deneyimlerGönderim Zamanı: 27-Subat-2009 Saat 22:57 |
|
Hocam,
Bugün yalnızken bir ses duydum.Bu bir erkeğin boğaz temizlerken çıkardığı sese yakın bir sesti. Bunu nasıl yorumlamam gerekir?
|
|
|
tb
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2785 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01-Mart-2009 Saat 15:35 |
|
|
|
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Mart-2009 Saat 21:21 |
|
Merhaba Hocam Gerçekten beni korkutan ve anlamını bir türlü çözemediğim bir deneyimi size danışmak istedim.Senede birkaç kere ya da bazen bır ayda bıle bırkac kere (zamanı bellı olmuyor hıc)dönemsel olarak değiskenlik gösteren uykudayken uyanıklık seviyesine gecme durumu.Bazen sade ve ferahken bazen sancılı gecen ,bırkac sanıye gozlerım kapalı ama sankı acık , tum vucudum tepkı verıyor kulaklarım cınlıyor kalbım delı gıbı atıyor ayaklarımda ellerımde uyusma ve kıpırtısız kaskatı kalıyorum ve genelde cok korkuyorum.bır keresınde tamam kalp krızı gecırıcem bu sefer dedırtecek kadar ınanılmaz adrenalın dolu yasadıgım bu garıp durum bılınmezlık ıcerdıgı ıcın benı korkutuyor.KAbus falan degıl dırekt olayı yasıyorum ve baya bı cebellestıkten sonra uyanıyorum.Aslında zaten uyanıgım da vucudumun hakımıyetını tekrar kazanıyorum.Cok korkunc oldugu zamanlarda duayla kendımı korumaya calısıyorum ama acıkcası naptıgımı da pek bılmıyorum.Sızce bu durum nedır?
Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Ayşen
Üye
Kayıt Tarihi: 20-Ocak-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 90 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Mart-2009 Saat 21:25 |
|
Kitabınızda insanların dört sınıfa ayrıldığından bahsetmişsiniz,evhanımları bu sınıfın hangi bölümünde yeralıyor. |
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2785 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16-Mart-2009 Saat 12:27 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16-Mart-2009 Saat 12:28 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17-Mart-2009 Saat 19:36 |
|
HOCAM SELAM TEKRAR Ben yaklaşık 2 hafta önce yogaya başladım.İlk seansta çok üşüme hissettim hareketlere tam giremedim.Sonrakilerde yavas yavas vucudum uyum gösterdi ve inanılmaz güzel tepkiler verdi manevi anlamda ama bazı hareketlerde cok fazla sırt agrısı bel ve bacaklarımda bolgesel kramplar yasadım.buna ragmen devam etmek ıstıyorum ama maalesef su an İstanbuldayım.Gecen gun tek basıma hatırladıgım kadarıyla yapmaya calıstım ama tabıı pek etkılı olmadı cdlerınız var mı ?Varsa cd den yapmak ne kadar etkılı sızce birebir yoga egıtmenıyle yapıldıgı kadar anlamlı olmaz mı?Bu konudakı fıkrınız nedır?
Saygı ve sevgılerımle
|
|
![]() |
|
NEO
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2008 Şehir: KIBRIS Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 327 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17-Mart-2009 Saat 19:49 |
|
ruh bedenden çıkınca astral bedende mi kalmaktadır ruh gören duyan algılayan hareket eden bir varlık mıdır astral düzeyde yoga üstadı varmıdır ruhun bedeni terk ettiğinde bilgi düzeyi insan bedeninde edindiği bilgi düzeyiyle mi sınırlıdır geçmiş yaşantısında bu dünyada yaşayan bir kişi çok büyük bir mimar ise ve büyük bir eserler yapmıiş ise bu yaptıklarını ve kimlerle yaptıklarını gerçekten hatırlayabilirmi |
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18-Mart-2009 Saat 08:17 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18-Mart-2009 Saat 08:19 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 39> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |