![]() |
deneyimler |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1234 39> |
| Yazar | ||
Misafir
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Konu: deneyimlerGönderim Zamanı: 19-Mart-2009 Saat 16:21 |
|
|
Hocam
Bu forumun hem kafamızdakileri sizinle paylaşmak hem de size daha yakın hissetmek açısından çok iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum.Çünkü burda asıl önemli konu yoga yolunu benimsemek felsefesiyle ve disipliniyle gittikçe daha çok kanıksamak ve bu forum bence bunda inanılmaz etkili bir yöntem.Çünkü yogayla tanışalı uzun zaman olmasına rağmen bu forumdan önce hergün her saniye aklımda değildi ve şimdi kendimi garip tatlı bir duyguyla bağlanmış hissediyorum.Bu bağlanmışlıkduygusu bile beni mutlu etmeye yetiyor kimbilir tam anlamıyla disiplini uygulayınca nasıl etkili olacak yaşantımda. :) Size sormak istediğim -henüz kitap ve dvd lerinizi almadım en yakın zamanda edinicem- sadece simdiye kadar kafamda birikmis kisisel deneyimlerimden sorulardan gunluk pratık yasantıdan isimlendiremediğimiz olaylar hakkında oluyor sımdılık.Forumu hergun bır kac saat okuyorum ve cok keyıf alıyorum gercekten.2 ay kadar once mutfakta yasadıgım basıt gıbı gorunen ama benı cok etkıleyen bır olayı sormak ıstıyorum.Bulasık makınasından cıkardıgım herhangı bır cam tabagı yerıne koyarken bırden patladı ve ınanılmaz kucuk parcalara ayrıldı ,resmen patladı ve yuzume ustume geldı tum mutfak heryer cam ıcınde kaldı.Benı burda sasırtan olay ılk bakısta basıt bır tabak ya da bardak kırılması gıbı gorunen olay nasıl hıcbır guc olmadan -carpma ya da darbe-bır tabak 2124449749 bılmem kac parcaya bolunebılır ve ınanılmaz bır patlama sesı ,anı bır ısık ya da kıvılcım gıbı bırsey cıktı ve asıl tuhaf olanıysa bıttıkten hemen sonra ıcımden gulme aglama karısık duygular ve enerjı patlamaları gectı.tum bu duygular o kadar hızlı gectı gıttı kı bır an a***llastım ve 1 dakıka sonra normale dondum ve ılk ıs yuzume ustume baktım bır yerımde yaralanma var mı dıye sonra da ortalıgı gulerek ve saskınlık ıcınde temızlemeye basladım.hıc basıma boyle bısey gelmemıstı.Bılımsel bır acıklaması olabılır belkı bu olayın ama ıcımdekı enerjı akısını su ankı pozıtıf bılım hıcbır kanıyla acıklayamaz bence hocam.Fikrinizi alabilir miyim acaba?Sabrınız için tesekkurler
SAygılarımla
|
||
![]() |
||
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2783 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20-Mart-2009 Saat 16:27 |
|
|
||
|
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21-Mart-2009 Saat 05:13 |
|
|
Hocam tam olarak anlayamadım bedenimdeki karmik enerji birikti derken tam olarak neyi kastediyosunuz beni mazur görün?bircok yasanmıslık mı?
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21-Mart-2009 Saat 05:16 |
|
|
belki buna fazla takılmayın fızıksel boyutu fazla anlamlandırmaya calısıyorsunuz demek ıstıyorsunuz ,yogayla asabılcegım bırıkımler demek ıstıyorsunuz ve bunu hıssedıyorum ama neden sonuc ılıskısını cozmem acısından bana yol gosterırsenız..
|
||
![]() |
||
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2783 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22-Mart-2009 Saat 23:10 |
|
|
[QUOTE=elijah79]
GÖSTERİRİM... --- |
||
|
|
||
![]() |
||
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22-Mart-2009 Saat 23:14 |
|
|
||
|
|
||
![]() |
||
cihiroo
Üye
Kayıt Tarihi: 03-Subat-2009 Şehir: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11-Nisan-2009 Saat 14:56 |
|
|
Ustadın emegi gercekten asla odenemez bunu gordüm,yaşadım artık daha iyi biliyorum.. İyi ki varsınız Yogaçarya..
|
||
![]() |
||
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13-Nisan-2009 Saat 10:08 |
|
|
||
|
|
||
![]() |
||
cihiroo
Üye
Kayıt Tarihi: 03-Subat-2009 Şehir: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13-Nisan-2009 Saat 18:16 |
|
|
Büyük bir zevkle bu değerli bilgileri aktarmak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum hocam,
Sevgilerimle,
|
||
![]() |
||
nyks
Üye
Kayıt Tarihi: 26-Nisan-2008 Şehir: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 49 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14-Nisan-2009 Saat 07:25 |
|
|
Merhaba sayın Hocam,
Cala Neti tekniğini akşam uygularken ılık su yerine soğuğa yakın bir su tercih etsek bir zararı olur mu ve
uykumuzun gelmesini sağlar mı?
çok teşekkürler
|
||
![]() |
||
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1234 39> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |