![]() |
deneyimler |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 2425262728 39> |
| Yazar | |
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2785 |
Alıntı Cevapla
Konu: deneyimlerGönderim Zamanı: 16-Subat-2010 Saat 10:01 |
|
|
|
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
|
|
![]() |
|
serpil GÖKHAN
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 25-Aralik-2009 Şehir: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19-Subat-2010 Saat 00:28 |
|
Sayın Hocam merhaba, Yogayla ilgim 5yıl kadar önce çalıştığım kurumdan haftada 2 gün ders alarak başladı. Ekim ayından bu yana yani; 5 aydır da Ankara Yoga Akademi'de önce haftada 2 gün, daha sonrasında hergün olmak üzere yoga yapmaya başladım. Evde de 1 aydır dvd ile çakra çalışıyorum. Hafta sonu Ankara'da ki 4 çakra çalışmasına katıldım. Perşembe akşamı televizyon izlerken yağmurla birlikte şimşek ve gök gürültüsü başladı. Gök gürültüsünün sesini çok kuvvetli algıladım. Şimşek çakınca ordan gelen ışık beni hem rahatsız etti, hem de korkuttu. Kalbim hızlı atmaya başladı. Her tarafım uyuştu. Gül Hoca'yı hemen aradım. Yoga Nidra yapmamı önerdi. Işıkları kapatıp yoga nidra yapmaya başladım. çalışma boyunca uzun bir süre korkum devam etti. Sonra yüz bölgemde; dudak kenarı, burun, alın, yanak ve boyunda seğirmeler algıladım. Bütün vücudum uyuştu. İlk kez böyle bir deneyim yaşadım. Çalışmanın sonlarına doğru korkularım azaldı. şifa çalışması bittikten sonra yavaşça kalktım. hafif baş dönmesi yaşadım. Bu arada gökgürültüsü ve şimşek te yok olmuştu. Yaşadığım korkunun sebebi neydi? Gök gürültüsünü ve şimşek çakmasını bu kadar yoğun hissetmem enerji boyutumun yükselmesi miydi? Vücudumdaki uyuşmalar da mı enerjetik düzeyden kaynaklanmaktaydı? Yoga nidra çalışması sırasında hissettiğim atmalar blokaj çözülmesi mi? yoksa o da enerji alanımla mı ilgiliydi? Şifa çalışması sonrası baş dönmesi normal miydi? Gök gürültüsü ve şimşek çakması algılamam bundan sonra hep böyle mi olacak? Korkumun azalması için başka ne yapabilirim.
Nidra yaparken sürekli sizi düşündüm. Arkamızda olduğunuzu bilmek bana güven verdi.
Sev giyle kalın.
|
|
![]() |
|
serpil GÖKHAN
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 25-Aralik-2009 Şehir: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19-Subat-2010 Saat 08:41 |
|
Perşembe akşamı yaşadığım deneyimi ve sonrasını size yazdıktan sonra gece düzgün uyuyamadım. Korkum ve kalp çarpıntım devam etti. Sabaha karşı uyandım. Hafif bir heyecan ve gerilim vardı. Kuyruk sokumundan bir ürperti belirdi. Titreme vücuduma hafif hafif yayıldı. Kalktım ve saat: 07.00 de çakra çalışmamı yaptım. Uyuyamamın sebebi kendimde algıladığım yeni farkındalıklar mıydı? Yeni bir enerji boyutu mu? Sabah ki gerginliğimin sebebi uykumu alamadığım için mi? Yoksa bütün bunların sebebi çakralardaki blokaj çözülmesinden mi kaynaklanmakta? Anahata ve manipura çakralarımdaki blokajlarla mı ilgili? Düzenli yoga yapan birisi olarak yaşadığım ve beni ürküten bu deneyimi tekrar yaşar mıyım? Manipura Çakra çalışmasından sonra kendimi daha iyi hissettim. Bu gün öğleye doğru Gül Hocayla yoga dersimiz var. Sonrasında kendimi daha iyi hissedeceğime inanıyorum.
Sevgiyle kalın.
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2785 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20-Subat-2010 Saat 19:30 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20-Subat-2010 Saat 19:35 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
valent
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 14-Kasim-2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23-Subat-2010 Saat 10:51 |
|
Sevgili Paramahamsa, derse gelemedim Sizi ve herkesi çok özledim :) Hocam Yoga çalışma esnasında Acna Çakrada ve göz çakralarda değişik serin bir hava hissettim, yani sanki bu üç merkez bir anda üçgen oluşturmuşçasına enerji/hava hissi yaratıyordu,daha önce buna benzer bir şey hissetmedim. Bu neydi hocam? Enerji mi? Niye üçü birlikte? Teşekkürler hocam, görüşmek üzere.
|
|
![]() |
|
kıvılcım
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 05-Nisan-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23-Subat-2010 Saat 15:44 |
|
Paramahamsa,
Bugün derin gevşemede bir yolun üzerindeydim. Yolu ''soluk borusu rontgeni'' şeklinde tarif edebilirim ancak. Arka plan siyahtı, soluk borusu ışıklardan oluşmuştu. Hemen arkasından yine pırıl pırıl ışıktan oluşmuş hilal gördüm.
Soluk borusu şeklindeki görüntünün anlamı varsa nedir?
Hilalide ilk defa ışık halinde gördüm.Sadece beyaz olarak görüyordum,ışık olarak görünmesinin farkı nedir?
Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Subat-2010 Saat 09:15 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Subat-2010 Saat 09:29 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
hermes_99
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 02-Agustos-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05-Mart-2010 Saat 23:58 |
|
sayın hocam
ben izmir alsancak yoga academy öğrencisiyim benim 3 üncü deneyimim her yoga yapışımda yüksek derecede enerjiyi hissediyorum gecen hafta perşembe günü yoga yaptım o günün akşamı bir rüya gördüm bulundugum yer mağaraya benzer ama kapalı oda şeklinde ama oda deyil yüksek derece toprak kokusunu hissettim cok mutlu oldum kokuyu aldıgımda
benim sol tarafimda gizem hocamız meditasyon yapar şekilde duruyor uzerinde renkli kıyafetler var ben arada duruyorum benim sag tarafimda uzun saclı uzun sakalı kısa boylu beyaz kıyafetler içinde duran biri vardı üzerinden o kadar yumuşak renkte beyaz lık cıkıyorduki üzerime vuruyordu ben sanki üzün bir süre bu anı izlermiş gibi oldum
karşımdaki kişiye soru sordum gizem hocamız geçe bildimi diye
,bana hayır gecemedi
hocam dedim ama cok calışıyor ve cok uğrasıyor
hayır gecemedi
,neden dedim
,bana maddiyat la ilgili bircok şey söyledi
tekrar yoga academy gittigimde rüyamda gördugum kişi
maha risi madeş yoği veda vyasa idi
bana bu gördugum ruyanın anlamı nedir birde ruyalarda koku ve tat alınabilirmi?
cevaplarnız için şimdiden cok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 2425262728 39> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |