YOGA ACADEMY FORUM Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yoga Nedir Ne Degildir? > Yoga Genel Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS: deneyimler
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

deneyimler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2425262728 39>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yogaacademy Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2785
  Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: deneyimler
    Gönderim Zamanı: 16-Subat-2010 Saat 10:01
Orjinalini yazan: dilseno

Sevgili Paramahamsa,
Geçtiğimiz cuma günü Serkan Hoca'nın Yoga Academy Karşıyaka'daki akşam dersinde meditasyonda sizi, benim ve diğer öğrencinin arkasında meditasyon duruşunda ve Maha Vişnu Maheş Yogi'yi de Serkan Hoca'nın arkasında meditasyon duruşunda gördüm. Sanki bizi kocaman parlak beyaz küre şeklinde bir ışığın veya enerji alanının içine aldığınızı ve ellerinizle bu alanı kontrol altında tuttuğunuzu gördüm. Bir de tüm çakralarımıza beyaz ışınlar şeklinde enerji aktardınız gibi hissettim. Bu gördüklerim gerçek miydi? 

EVET

Birkaç kez nefese döndüm ve aynı görüntü tekrar geldi, ama yine de sormak istedim Paramahamsa. İnanılmaz güzel bir görüntüydü, tüm çakra düzeylerinde sizlerden enerji akışını hissetmek müthiş bir duyguydu...
Size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum...İyi ki varsınız, iyi ki üstadımızsınız Paramahamsa.
En içten sevgi ve saygılarımla

İYİ ÇALIŞMALAR

Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
Yukarı Dön
serpil GÖKHAN Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 16
  Alıntı serpil GÖKHAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19-Subat-2010 Saat 00:28

Sayın Hocam merhaba,

Yogayla ilgim 5yıl kadar önce çalıştığım kurumdan haftada 2 gün ders alarak başladı. Ekim ayından bu yana yani; 5 aydır da Ankara Yoga Akademi'de önce haftada 2 gün, daha sonrasında hergün olmak üzere yoga yapmaya başladım. Evde de 1 aydır dvd ile çakra çalışıyorum. Hafta sonu Ankara'da ki 4 çakra çalışmasına katıldım. Perşembe akşamı televizyon izlerken yağmurla birlikte şimşek ve gök gürültüsü başladı. Gök gürültüsünün sesini çok kuvvetli algıladım. Şimşek çakınca ordan gelen ışık beni hem rahatsız etti, hem de korkuttu. Kalbim hızlı atmaya başladı. Her tarafım uyuştu. Gül Hoca'yı hemen aradım. Yoga Nidra yapmamı önerdi. Işıkları kapatıp yoga nidra yapmaya başladım. çalışma boyunca uzun bir süre korkum devam etti. Sonra yüz bölgemde; dudak kenarı, burun, alın, yanak ve boyunda seğirmeler algıladım. Bütün vücudum uyuştu. İlk kez böyle bir deneyim yaşadım. Çalışmanın sonlarına doğru korkularım azaldı. şifa çalışması bittikten sonra yavaşça kalktım. hafif baş dönmesi yaşadım. Bu arada gökgürültüsü ve şimşek te yok olmuştu. Yaşadığım korkunun sebebi neydi? Gök gürültüsünü ve şimşek çakmasını bu kadar yoğun hissetmem enerji boyutumun yükselmesi miydi? Vücudumdaki uyuşmalar da mı enerjetik düzeyden kaynaklanmaktaydı? Yoga nidra çalışması sırasında hissettiğim atmalar blokaj çözülmesi mi? yoksa o da enerji alanımla mı ilgiliydi? Şifa çalışması sonrası baş dönmesi normal miydi? Gök gürültüsü ve şimşek çakması algılamam bundan sonra hep böyle mi olacak? Korkumun azalması için başka ne yapabilirim.
Nidra yaparken sürekli sizi düşündüm. Arkamızda olduğunuzu bilmek bana güven verdi. 
Sev giyle kalın.
Yukarı Dön
serpil GÖKHAN Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 16
  Alıntı serpil GÖKHAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19-Subat-2010 Saat 08:41
LOL Sayın Hocam Merhaba,

Perşembe akşamı yaşadığım deneyimi ve sonrasını size yazdıktan sonra gece düzgün uyuyamadım. Korkum ve kalp çarpıntım devam etti. Sabaha karşı uyandım. Hafif bir heyecan ve gerilim vardı. Kuyruk sokumundan bir ürperti belirdi. Titreme vücuduma hafif hafif yayıldı. Kalktım ve saat: 07.00 de çakra çalışmamı yaptım. Uyuyamamın sebebi kendimde algıladığım yeni farkındalıklar mıydı? Yeni bir enerji boyutu mu? Sabah ki gerginliğimin sebebi uykumu alamadığım için mi? Yoksa bütün bunların sebebi çakralardaki blokaj çözülmesinden mi kaynaklanmakta? Anahata ve manipura çakralarımdaki blokajlarla mı ilgili? Düzenli yoga yapan birisi olarak yaşadığım ve beni ürküten bu deneyimi tekrar yaşar mıyım?  Manipura Çakra çalışmasından sonra kendimi daha iyi hissettim. Bu gün öğleye doğru Gül Hocayla yoga dersimiz var. Sonrasında kendimi daha iyi hissedeceğime inanıyorum.

Sevgiyle kalın.

Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20-Subat-2010 Saat 19:30
Orjinalini yazan: serpil GÖKHAN

Sayın Hocam Merhaba,

Perşembe akşamı yaşadığım deneyimi ve sonrasını size yazdıktan sonra gece düzgün uyuyamadım. Korkum ve kalp çarpıntım devam etti. Sabaha karşı uyandım. Hafif bir heyecan ve gerilim vardı. Kuyruk sokumundan bir ürperti belirdi. Titreme vücuduma hafif hafif yayıldı. Kalktım ve saat: 07.00 de çakra çalışmamı yaptım. Uyuyamamın sebebi kendimde algıladığım yeni farkındalıklar mıydı?

MULADHARA ÇAKRA DÜZEYİNDE BİR ÇÖZÜLME

Yeni bir enerji boyutu mu?

YAYILAN ENERJİ

Sabah ki gerginliğimin sebebi uykumu alamadığım için mi? Yoksa bütün bunların sebebi çakralardaki blokaj çözülmesinden mi kaynaklanmakta?

ÇÖZÜLME

Anahata ve manipura çakralarımdaki blokajlarla mı ilgili?

MULADHARA

Düzenli yoga yapan birisi olarak yaşadığım ve beni ürküten bu deneyimi tekrar yaşar mıyım? 

HAYIR

Manipura Çakra çalışmasından sonra kendimi daha iyi hissettim. Bu gün öğleye doğru Gül Hocayla yoga dersimiz var. Sonrasında kendimi daha iyi hissedeceğime inanıyorum.
Sevgiyle kalın.

İYİ ÇALIŞMALAR

Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20-Subat-2010 Saat 19:35
Orjinalini yazan: serpil GÖKHAN

Sayın Hocam merhaba,

Yogayla ilgim 5yıl kadar önce çalıştığım kurumdan haftada 2 gün ders alarak başladı. Ekim ayından bu yana yani; 5 aydır da Ankara Yoga Akademi'de önce haftada 2 gün, daha sonrasında hergün olmak üzere yoga yapmaya başladım. Evde de 1 aydır dvd ile çakra çalışıyorum. Hafta sonu Ankara'da ki 4 çakra çalışmasına katıldım. Perşembe akşamı televizyon izlerken yağmurla birlikte şimşek ve gök gürültüsü başladı. Gök gürültüsünün sesini çok kuvvetli algıladım. Şimşek çakınca ordan gelen ışık beni hem rahatsız etti, hem de korkuttu. Kalbim hızlı atmaya başladı. Her tarafım uyuştu. Gül Hoca'yı hemen aradım. Yoga Nidra yapmamı önerdi. Işıkları kapatıp yoga nidra yapmaya başladım. çalışma boyunca uzun bir süre korkum devam etti. Sonra yüz bölgemde; dudak kenarı, burun, alın, yanak ve boyunda seğirmeler algıladım. Bütün vücudum uyuştu. İlk kez böyle bir deneyim yaşadım. Çalışmanın sonlarına doğru korkularım azaldı. şifa çalışması bittikten sonra yavaşça kalktım. hafif baş dönmesi yaşadım. Bu arada gökgürültüsü ve şimşek te yok olmuştu. Yaşadığım korkunun sebebi neydi?

Gök gürültüsünü ve şimşek çakmasını bu kadar yoğun hissetmem enerji boyutumun yükselmesi miydi?

DEĞİL

Vücudumdaki uyuşmalar da mı enerjetik düzeyden kaynaklanmaktaydı?

ATILAN NEGATİF ENERJİ

Yoga nidra çalışması sırasında hissettiğim atmalar blokaj çözülmesi mi?

DEĞİL

yoksa o da enerji alanımla mı ilgiliydi?

EVET

Şifa çalışması sonrası baş dönmesi normal miydi?

OLABİLİR

Gök gürültüsü ve şimşek çakması algılamam bundan sonra hep böyle mi olacak?

ŞİMŞEĞİN ŞİDDETİNE BAĞLI

Korkumun azalması için başka ne yapabilirim.

GÜNLÜK ÇALIŞMALARINIZA DEVAM EDİN...

Nidra yaparken sürekli sizi düşündüm. Arkamızda olduğunuzu bilmek bana güven verdi. 
Sevgiyle kalın.

İYİ ÇALIŞMALAR

Yukarı Dön
valent Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 23
  Alıntı valent Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23-Subat-2010 Saat 10:51

Sevgili Paramahamsa, derse gelemedim Sizi ve herkesi çok özledim :) Hocam Yoga çalışma esnasında Acna Çakrada ve göz çakralarda değişik serin bir hava hissettim, yani sanki bu üç merkez bir anda üçgen oluşturmuşçasına enerji/hava hissi yaratıyordu,daha önce buna benzer bir şey hissetmedim. Bu neydi hocam? Enerji mi? Niye üçü birlikte?

Teşekkürler hocam, görüşmek üzere.
Yukarı Dön
kıvılcım Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 23
  Alıntı kıvılcım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23-Subat-2010 Saat 15:44
Paramahamsa,
Bugün derin gevşemede bir yolun üzerindeydim. Yolu ''soluk borusu rontgeni'' şeklinde tarif edebilirim ancak. Arka plan siyahtı, soluk borusu ışıklardan oluşmuştu. Hemen arkasından yine pırıl pırıl ışıktan oluşmuş hilal gördüm.
Soluk borusu şeklindeki görüntünün anlamı varsa nedir?
Hilalide ilk defa ışık halinde gördüm.Sadece beyaz olarak görüyordum,ışık olarak görünmesinin farkı nedir?
Teşekkür ederim
Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24-Subat-2010 Saat 09:15
Orjinalini yazan: valent

Sevgili Paramahamsa, derse gelemedim Sizi ve herkesi çok özledim :) Hocam Yoga çalışma esnasında Acna Çakrada ve göz çakralarda değişik serin bir hava hissettim, yani sanki bu üç merkez bir anda üçgen oluşturmuşçasına enerji/hava hissi yaratıyordu,daha önce buna benzer bir şey hissetmedim. Bu neydi hocam? Enerji mi?

EVET

Niye üçü birlikte? Teşekkürler hocam, görüşmek üzere.

ÇÜNKÜ BU ÜÇ ÇAKRA SIKI BİR ŞEKİLDE BAĞLANTILI

Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24-Subat-2010 Saat 09:29
Orjinalini yazan: kıvılcım

Paramahamsa,
Bugün derin gevşemede bir yolun üzerindeydim. Yolu ''soluk borusu rontgeni'' şeklinde tarif edebilirim ancak. Arka plan siyahtı, soluk borusu ışıklardan oluşmuştu. Hemen arkasından yine pırıl pırıl ışıktan oluşmuş hilal gördüm.
Soluk borusu şeklindeki görüntünün anlamı varsa nedir?

ŞUSUMNA NADİ KANALI

Hilalide ilk defa ışık halinde gördüm.Sadece beyaz olarak görüyordum,ışık olarak görünmesinin farkı nedir?
Teşekkür ederim

SU ELEMENTİ AKTIF İDİ...

Yukarı Dön
hermes_99 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3
  Alıntı hermes_99 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05-Mart-2010 Saat 23:58
sayın hocam
ben izmir alsancak yoga academy öğrencisiyim benim 3 üncü deneyimim her yoga yapışımda  yüksek derecede enerjiyi hissediyorum gecen hafta  perşembe günü yoga  yaptım o günün akşamı bir rüya gördüm bulundugum yer mağaraya benzer ama  kapalı oda şeklinde  ama oda deyil   yüksek derece toprak kokusunu hissettim cok mutlu oldum kokuyu aldıgımda
benim sol tarafimda gizem hocamız meditasyon yapar şekilde duruyor uzerinde renkli kıyafetler var ben arada duruyorum benim sag tarafimda uzun saclı uzun sakalı  kısa boylu  beyaz kıyafetler içinde  duran biri vardı  üzerinden o kadar yumuşak renkte beyaz lık cıkıyorduki üzerime vuruyordu ben sanki  üzün bir süre  bu anı izlermiş gibi oldum
karşımdaki kişiye soru  sordum  gizem hocamız geçe bildimi  diye
,bana  hayır gecemedi 
hocam dedim  ama cok calışıyor ve cok uğrasıyor
hayır gecemedi
,neden dedim
,bana maddiyat la ilgili bircok şey söyledi
tekrar yoga academy gittigimde rüyamda gördugum kişi
 maha risi madeş yoği veda vyasa        idi
bana  bu gördugum ruyanın anlamı nedir  birde  ruyalarda koku ve tat alınabilirmi?
cevaplarnız için şimdiden cok teşekkür ederim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2425262728 39>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör