![]() |
deneyimler |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 2526272829 39> |
| Yazar | |
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2785 |
Alıntı Cevapla
Konu: deneyimlerGönderim Zamanı: 07-Mart-2010 Saat 10:29 |
|
|
|
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
|
|
![]() |
|
Günışıl
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 20-Ocak-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 111 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Mart-2010 Saat 22:15 |
|
Paramahamsa,
Bugün ders çalışmaya başlamadan önce karşımda duran Maha Vişnu Maheş Yogi'nin resmine odaklandım (yeni asmıştım). Önce görüntüler eğri büğrü oldu. Sonra bir anda Maha Vişnu Maheş Yogi'nin üzerinde siyah, parlak, çok kalın, kuşaklı, bornoz benzeri bir giysi belirdi. Ve kendisi biraz sola kaydı. Hemen sağında yine koyu renkli fakat çok kaliteli bir kanepe vardı. Bu koltuğa oturmamı bekliyordu. Orası benim yerimdi. Gözlerim yandığı ve yaşardığı için gözümü kapamak zorunda kaldım.
Bugünkü dersinizden sonra size ; seneye gireceğim üniversite sınavı için bir tempoya gireceğimi fakat bunun dünyevi olmasından rahatsız olduğumu söylemiştim. Hayatım boyunca Yoga'yla uğraşmak istediğimden (Yoga Academy'de), edineceğim kariyeri Orijinal Yoga Sistemi'ni tanıtmak için araç olarak kullanacağımı söylemiştim.
Yoga'yla tanışana kadar derslere kendimi parçalayarak çalıştığım için dozunu ayarlayamıyordum. Siz de gereken şeyleri yapmamın yeterli olduğunu söylemiştiniz.
Bu konuşmanın üzerine bu görüntüyü görmem bana bağlantılı olduklarını düşündürdü. İkisinin nasıl bir bağlantısı var?
Zihnimin ürünü değilse; koltuk, siyah giysiler ne anlama geliyor?
Bana verilmek istenen mesaj nedir?
Yoga'da yaşayacağım ilerleme mi yoksa onunla bağlantılı olarak, edineceğim kariyeri Yoga yolunda kullanmak istediğimden, desteklendiğimi mi anlamalıyım? Bunlar değilse nedir?
Herşey için çok teşekkür ederim.
|
|
|
Günışıl
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2785 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10-Mart-2010 Saat 12:34 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
serapsu
Üye
Kayıt Tarihi: 24-Agustos-2009 Şehir: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10-Mart-2010 Saat 23:29 |
|
Paramahamsa,
İzninizle bu akşam yaşadığım deneyimi arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum. Anahata çakra çalışması yaparken, meditasyonda arda padmasanada oturdum. Altta kalan ayağımdan müthiş bir enerji yüklenmeye başladı, gittikçe güçlendi. Tüm vücudum bu enerjiyle sarsılıyordu. Dilim ve dişlerim uyuştu. Aslında önce çok korktum ama sakinleşip bu deneyimi anlamaya çalıştım. Gözlerim kapalıydı ama etrafımın kalabalık olduğunu hissettim. Orjinal Yoga Sisteminin tüm üstadları yanımda diye düşündüm...Meditasyon bitince şavasanaya geçtim. Sıcak, sımsıcak bir enerji beni sardı, ellerimden başlayıp tüm bedenimde gezdi, sırayla tüm çakralarımda dolaştı, herbirine tek tek enerji yükledi. Sanki üzerimde bir enerji çalışması vardı...Bunun ne kadar güzel olduğunu tarif etmem çok zor.... Paramahamsa...bu yardımlarınıza layık olmak için ne yapsam yetmez, size borcumu ödeyemem biliyorum. Buradan tekrar ve tekrar teşekkür etmek istiyorum; varlığınız için, tüm emekleriniz için, tüm enerjiniz için, bana bu mucizeyi diğer insanlara sunmak üzere bir fırsat verdiğiniz için...sonsuz teşekkür ediyorum... ve Evrensel Ruh'a sizi yarattığı için sonsuz teşekkür ediyorum... Sevgi ve Saygılarımla, Serapsu
|
|
|
"Yad ihasti tad anyatra
Yannehasti na tat kvaçit" Burada olan her yerde var, Burada olmayan hiçbir yerde yok. Vişvasara Tantra |
|
![]() |
|
serpil GÖKHAN
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 25-Aralik-2009 Şehir: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11-Mart-2010 Saat 20:57 |
|
Sayın Hocam Merhaba,
Bugün öğle üzeri Gül Hoca'nın dersindeki derin gevşeme sırasında yoğun bir şekilde, sağ kulaktan sol kulağa yayılan ve 1-2 saniye süren bir kulak çınlaması yaşadım. Kendimi tam anlamıyla gevşemeye bırakmaya hazırken bu çınlama sesiyle irkildim. Tekrar gevşemeye geçemedim.
Bu, halk arasında söylene gelen biri beni konuşuyor o yüzden kulağım çınladı tarzındaki bir inanış olabilir mi? Yoksa bir sebebi var mı? Varsa nedir?
Sevgiyle kalın.
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12-Mart-2010 Saat 14:10 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
izm-aslip
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12-Mart-2010 Saat 22:14 |
|
Hocam merhaba,
Yasadigim surekli tekrar eden bir deneyimi size sormak istiyorum
Derin dinlenmede ellerim havalaniyor, ozellikle sag elim daha cok yukseliyor, 1-2 cm olsa gerek.
neden oluyor bu?
Bazen de parmaklarim hizli hizli hareket ediyor, bas parmaklarim avucumun icinde daire cizerek hizli hizli dolasmaya calisiyor, umarim tam anlatabilmisimdir, sebebi nedir acaba?
cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
sevgi ve saygilarimla
|
|
![]() |
|
dilseno
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2008 Şehir: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 140 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Mart-2010 Saat 12:22 |
|
Merhaba Paramahamsa,
14 Mart'ta İzmir'deki organizasyonda manipura çakra çalışmasını yaparken meditasyonda, o büyük salonun üç köşesinde Maha Rişi Maheş Yogi Veda Vyasa, Maha Yogi Patancali ve Maha Vişnu Maheş Yogi'yi görür gibi oldum. Sanki Maha Rişi Maheş Yogi Veda Vyasa sizin solunuzdaki köşede, Maha Yogi Patancali bizim arkamızda sol köşede, Maha Vişnu Maheş Yogi de yine bizim arkamızda sağ köşede gibiydi. Bu gerçek miydi? Diğer üstadlar bu tip çakra çalışmaları ve kamplarda da hep bizimle birlikteler mi Paramahamsa? Derin gevşemede de yine bana elinizi uzattığınızı gördüm. Sonra sizinle bu gezegenden çıktık ve başka bir yere gittik, sanki uzayda başka bir gezegene geldik. Bana "İşte burası 6.gezegen. Burada herkes yoga yapmak için can atıyor.Sabah, öğle, akşam yoga yapıyorlar." dediniz. İnanılmaz güzel bir yerdi. Her yer çimen, yeşil ve bir şelale görüntüsü de vardı yanlış hatırlamıyorsam...Çok huzur verici bir ortamdı...Bana "Sen de eskiden buradaydın ve sonra buradan düştün." dediniz. Bunlar gerçek miydi Paramahamsa? Bu sözlerinizden sonra tüm görüntüler kayboldu ve kendimi yatay konumda fakat bedenimden yükseliyor gibi hissettim...Orada tam olarak ne gerçekleşti Paramahamsa? Bu bir enerji yükselmesi miydi? Yine sayenizde harika bir haftasonu geçirdik Paramahamsa. İki gün boyunca başkaları için zehir fakat bizler için nektar gibi gelen çalışmalar yaptık...Sizinle her buluşmamızdan sonra müthiş bir enerji ve mutlulukla doluyoruz. Kelimelerle anlatmakta çok zorlanıyorum hislerimi... Bundan sonra yaramazlık yapmak yok:) Sizi bunca yıl aradıktan sonra tam bulmuşken kolay kolay bırakmaya niyetimiz de yok Paramahamsa:) İyi ki varsınız ve iyi ki üstadımızsınız...Ben de Pelin Hoca'nın her zaman yazdığı gibi bitirmek istiyorum cümlelerimi... Varlığım varlığınıza armağan olsun Paramahamsa... En içten sevgi ve saygılarımla Sizi çok çok çok seven öğrenciniz...
|
|
|
Dilşen Oktay
"Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faaliyetidir." |
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17-Mart-2010 Saat 00:54 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19-Mart-2010 Saat 16:39 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 2526272829 39> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |