![]() |
deneyimler |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12345 39> |
| Yazar | |
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2785 |
Alıntı Cevapla
Konu: deneyimlerGönderim Zamanı: 15-Nisan-2009 Saat 07:53 |
|
|
|
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
|
|
![]() |
|
perennial
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 26-Ocak-2009 Şehir: ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22-Nisan-2009 Saat 14:01 |
|
Hocam,
Dün gece ilk defa bir astral bir deneyim yaşadım. Çok heyecanlıyım :)Orijinal yoga sistemini uzunca bir süredir hem teorik hem de pratik olarak öğrenmeye ve uygulamaya çalışan biri olarak böyle bir deneyimi önemli kararlar aldığım bu dönemde yaşamamın bir açıklaması var mıdır?
Bu deneyimi yaşamış olmam bundan sonra benzeri deneyimler yaşayacak olmam anlamına gelir mi?
Bu tür deneyimleri herkes yaşıyor da sadece farkındalık düzeyleri ile ilgili olarak unutuyorlar mı?
|
|
|
tb
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2785 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22-Nisan-2009 Saat 17:27 |
Düzenleyen yogaacademy - 22-Nisan-2009 Saat 17:28 |
|
|
|
|
![]() |
|
perennial
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 26-Ocak-2009 Şehir: ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2009 Saat 11:48 |
|
Hocam,
İlk astral deneyimimi önemli kararlar aldıgım bu evrede yaşamamın bir açıklaması olabilecegini söylemiştiniz. Peki bunu nasıl açıklayabiliriz?
|
|
|
tb
|
|
![]() |
|
kıvılcım
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 05-Nisan-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2009 Saat 14:28 |
|
Hocam, Yoga çalışmasından sonra şavasana da dinlenirken avuç içleri yanmaya başlıyor ve atmalar oluyor bu el çakralarının aktifleşmesi midir?Diğer çakralarda böyle hisler yokken , neden el çakralarında hissedilir?Bu durumda çekilen enerjinin korunması mı gerekiyor?Nasıl? Bir haftadır resim yapma isteği duyuyorum bu ısınmayla ilgili olabilir mi?
Çakralar kitabınızda sanatsal faaliyetler sırasında enerjiyi el merkezlerinden vermek gerektiğini belirtiyorsunuz. Yani resim çalışması sırasında bir enerji aktarımı oluyor.
Düzenli yoga yapmaya üç ay önce başladım.cd lerinizle her gün çalışıyorum ve derslerinize de devam ediyorum.Yarım bıraktığım resim çalışmalarıma tekrar başlama konusunda kararsızım(çok istememe rağmen) .Yoga sırasında aldığım enerjiyi resim yaparak mı harcamış olacağım?Enerjiyi sadece enerji alanındaki blokajların çözülmesi için mi harcamalıyım? Bu tür çalışmalar yapmak blokaj çözülmelerini yavaşlatır mı?Resim yapma isteğimi bir süre ertelemeli miyim?(blokaj çözülmeleri sırasında)Ya da yoga yolunda sürekli ilerlemek isteyen biri böyle faaliyetlerden uzak mı durmalı? Teşekkür ederim.
Düzenleyen kıvılcım - 24-Nisan-2009 Saat 14:31 |
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27-Nisan-2009 Saat 00:35 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27-Nisan-2009 Saat 00:39 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
pax
Üye
Kayıt Tarihi: 23-Haziran-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 65 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06-Mayis-2009 Saat 11:22 |
|
Hocam Merhaba,
Daha önce bunu kimseye sormamıştım, daha doğrusu hem nasıl soracağımı bilmiyordum hemde düzgün bir cevap alabileceğimden pek emin değildim. Ergenlik çağındayken zaman zaman (neyin tetiklediğinden pek emin değilim ama sanırım zihnim yorulduğunda oluyordu) sanki vücudum şişmiş gibi hissediyordum. Parmaklarımla birbirine dokunduğumda su toplamış gibi yada sanki kauçuk yastığa dokunuyormuş gibi bir his oluyordu. Zihnimde sanki ışık hızıyla hareket ediyordu kafamdan sanki salisede onlarca düşünce geçiyordu. belli bir süre sonrada kendiliğinden geçip gidiyordu. O zamanlar kafayı sıyırıyor olabileceğimi düşünüyordum. Gerçekten garip bir deneyimdi. O zaman ne yaşadığımla ilgili bir fikriniz var mı? Tahminim o zamanlar 14 yaşından büyüktüm, ve 21 yaşından önce de bu yaşadıklarım kayboldu. Manipura Çakra'nın gelişimi sırasında oluşan bir dengesizlik miydi? Teşekkürler, Serkan |
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07-Mayis-2009 Saat 09:17 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
pax
Üye
Kayıt Tarihi: 23-Haziran-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 65 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07-Mayis-2009 Saat 22:49 |
|
Hocam, Prana Vidya kitabınızda Altıncı katman İkinci katman için kalıp işlevi görür demişsiniz. İkinci katmanın bağlantılı olduğu Çakra svadisthana olduğu için mi bu şekilde bir durum yaşandı?
Bu tür durum beyin fonksiyonlarının bozulmasına neden olur demişsiniz? Bu bozulma geçici midir? Kalıcı etkileri olur mu? Olursa ne tür etkileri vardır? Sanırım her su elementi aktif hale geldiğinde altıncı katmanda hiperaktivite oluşmuyordur. Neden bende böyle bir durum gerçekleşti? |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12345 39> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |