![]() |
Rüyalar |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 313233 |
| Yazar | |
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2785 |
Alıntı Cevapla
Konu: RüyalarGönderim Zamanı: 08-Agustos-2010 Saat 23:24 |
|
|
|
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2785 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Agustos-2010 Saat 11:23 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Leyli
Üye
Kayıt Tarihi: 11-Ekim-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Agustos-2010 Saat 13:05 |
|
Hocam,
gecen aksamki ruyamda arabami soyan 3 tane hirsiz gordum ve onlar yasli kisa boylu cingenelerdi.. onlari kovaladim aksamki ruyamda ise 2 kez yilan gordum , biri yatagimdaydi ve korkudan uyandim digerini bir ogrenci kitabinda gordum..kocaman bi kobra ve renkliydi , agiz kismi yesil ust kismi mavi renkteydi sanki cakralarin renkleriydi bunlar.. Bu ruyalarda dikkate alinacak bir durum soz konusu mu aceba? Anlamlari nelerdir? Sonsuz tesekkurlerimle.. Saygilar!
|
|
![]() |
|
dsayilgangil
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 17-Ocak-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Agustos-2010 Saat 23:44 |
|
Paramahamsa,
Dün akşam rüyamda kocaman ve yemyeşil bir arazimiz olduğunu gördüm...Gizem hocanın dersine diye gitmiştim ama onunla birlikte kendimi ailemle kocaman bir bahçede buldum. Bizi alıp o behçeye getirmişti. Bundan sonra dersleri orada yapacağımızı söyledi. Sonra Gül hoca (Çakıroğlu) bizi karşıladı ve o günkü dersimizi onunla yaptık. Gün daha yeni ışıyordu. Her yer yemyeşildi hocam. Zeytin ağaçları, üzümler, portakallar.. Hepimiz bir aradaydık. Tüm eğitmenler, öğrenciler.. Bizleri güler yüzle seyrediyordunuz. Çok garip aynı anda farklı hocalarla farklı dersler yapılıyordu. Çok keyifli bir sabaha uyandım. Hatta o rüya hiç bitmesin istedim. Gül hocanın dersine hiç girmemiştim ama rüyamda çalışmış olduk:) Bu rüyanın bir anlamı var mıydı Paramahmsa, varsa neydi? Cevaplarınız için sonsuz teşekkürler. En derin sevgi ve saygılarımla
|
|
|
Duygu
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Agustos-2010 Saat 09:37 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Agustos-2010 Saat 09:42 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
ayzegul
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 12-Nisan-2010 Şehir: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2010 Saat 09:09 |
|
Hocam,
Geçenlerde bir rüya gördüm ve çok etkilendim çok gerçekti sanki, bir anlamı olabilir mi merak ediyorum. Bir yoga kampına gelmişim ve bana bir oda veriliyor. Odaya giriyorum. Oda küçük bir oda ve bir kapısı ve penceresi dışarı açılıyor. Kapı açık ama ben sanki o kapıdan girmedim. Kapının hemen yanındaki camdan dışarı bakıyorum ve bahçede benim hizamda küçük bir kaplan görüyorum. Beyazlı grili bir rengi var. Bildiğimiz sarı kahverengi tonlarında değil sanki kar kaplanı gibi ama dışarısı güneşli ve hava sıcak. Bu kaplanla göz göze geliyoruz ve hemen yanında daha büyük bir kaplan daha olduğunu görüyorum. O kadar yakındalar ki korkup odanın kapısını kapatıyorum. Tekrar cama dönüyorum ki kapının önünde büyük bir keçi gibi bir hayvan görüyorum. Ama bu daha önce gördüğüm bir hayvan değil. Başının önünde çok büyük bir sert çıkıntısı var, sanki gergedan gibi iri ve güçlü bir hayvan. Ben "a ne kadar değişik bir hayvan" derken hayvan odanın kapısına dönüp hızla koşuyor ve kapıyı kırıp odaya giriyor. Sonra da direk bana dönüyor, saldıracağını anlıyorum ve çok korkuyorum. Tam hayvan bana doğru koşmaya başlayınca dışarıda gördüğüm büyük beyaz kaplan odaya giriyor ve bu hayvanı boynundan yakalıyor. Normalde arslanlar avlanırken avlarını boğmak için boğazlarını çeneleri ile sıkar ya aynısını kaplan bu hayvana yapıyor. Ama hayvanı boğmuyor, öldürmüyor, kan da yok. Sadece hayvan sersemliyor ve ikisi beraber üzerime düşüyorlar. Kaplanla göz göze geliyoruz ve ben teşekkür ediyorum beni kurtardığı için (zihnimde düşünerek teşekkür ediyorum, konuşma yok). Çok şaşırıyorum çünkü ben kaplanın bana zarar vereceğini düşünürken daha uysal görünen bir hayvanın bana saldırması ve kaplanın beni ondan kurtarması çok garip geliyor bana rüyada bile. Bu rüyanın bir anlamı var mı? Sevgi ve saygılarımla...
|
|
![]() |
|
Eli
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 20-Kasim-2008 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 115 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2010 Saat 17:53 |
|
Sevgili Paramahamsa,
Geçen cuma gecesi, rüyamda açık bir denizde birçok doğal su kaynağı, denizde bombeli yükseltiler halinde su yüzüne çıkmaktaydı. Gülşen Hoca ve ben de bu su kaynaklarının arasında yüzmekteydik. Bu güzel rüya bence yoga ile ilgili, paylaşmak istedim. Sevgilerimle.. Düzenleyen Eli - 01-Eylül-2010 Saat 17:59 |
|
|
İnsan öğrendiği şeylerden yalnız uyguladığının yararını görebilir. OYS ağacının bilgi tomurcukları ancak düzenli uygulama ve çalışmayla meyve verir - Ego/Paramahamsa Akif Manaf alıntı
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02-Eylül-2010 Saat 08:39 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 313233 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |