![]() |
Rüyalar |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 2122232425 33> |
| Yazar | |
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2783 |
Alıntı Cevapla
Konu: RüyalarGönderim Zamanı: 17-Subat-2010 Saat 13:59 |
Düzenleyen yogaacademy - 17-Subat-2010 Saat 13:59 |
|
|
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2783 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17-Subat-2010 Saat 14:06 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
dsayilgangil
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 17-Ocak-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18-Subat-2010 Saat 00:18 |
|
Merhaba Paramahamsa,
Geçen gece çoook uzun bir rüya gördüm. Sizinle çöl kumundan bir gezegende yürüyorduk bembeyaz giysilerimizle ve kıpkırmızı bir güneş tam tepedeyken başladık yürümeye, rüyadan uyanırkense güneş batmak üzereydi. Ben sorular soruyordum siz usanmadan anlatıyordunuz? O kadar çok soru sordum ki. O kadar güzel ve incelikle cevapladınız ki. Sanki binlerce yıldır saklı gizli sırlar öğretisine kavuşmuştum.Tüm cevaplar geliyordu.Yürüdüğümüz yerde akademiden bazı arkadaşlarımı da gördüm.BUnlar doğru muydu hocam, sizinle böyle bir konuşma yaptık mı? Siz diğer arkadaşları gözlemleyerek, bir gözünüz hep onlarda bir yandan da bende olarak anlatmaya devam ettiniz. Son sorum " peki aşk nedir o zaman? " oldu.. ve sistemler arası geçişlerde bir sistem daha atlamaktır dediniz.Doğru mu hocam? Sonra telefon sesiyle uyandım.Normalde bu kadar uzun en son ne zaman uyuduğumu hatırlamıyorum.Çok yükseklerden yatağa düştüm sanki gözlerimi çok zor açtım hocam.Kat kat açıldı sanki gözlerim ve telefonu elime alabildim.Tüm bunların bir anlamı var mıydı hocam? varsa neydi? İyi ki varsınız Paramahamsa.. Tüm sevgimle
|
|
|
Duygu
|
|
![]() |
|
Elvan
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 18-Subat-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18-Subat-2010 Saat 18:07 |
|
Selam Paramahamsa,
ben akşam beni tedirgin eden bir rüya gördüm, en yakın arkadaşımla yürüyorduk ama tam nerde hatırlayamıyorum galiba deniz kenarı, ve o bir anda suyun içine düştü, sonra yürümeye devam ettik ve üçüncü bir kişiye rastladık, ona arkadaşımla yürüyoruz diye anlatıyorum tam ve o da bana "o senin arkadaşın değıl, o suyun içinden ölü çıktı hatırlamıyormusun "dedi bana. bende ağlamaya başladım. Anlamı varmıdır ? varsa nedir? Teşekkür ederim!
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19-Subat-2010 Saat 09:43 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19-Subat-2010 Saat 09:45 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
pinare
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 13-Temmuz-2009 Şehir: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Subat-2010 Saat 11:10 |
|
Sevgili Akif Hocam merhaba,
Pratyahara kitabınızın Uyku ve Rüya bölümünde Uyarıcı rüyalar başlığının altında "bireyin koruyucu varlığından gelen öğüt, ikaz, ihtar veya bilgilendirme rüyalarından veya ruhtan gelen tesirler yoluyla oluşan tembih rüyalarından oluşur" diyorsunuz.
Her bireyin mutlaka bir koruyucu varlığı var mıdır? Eğer herkesin koruyucu varlığı yok ise, kimlerin vardır?
Aynı koruyucu varlık birden fazla bireyin koruyucusu olabilir mi? Eğer olabilir ise, aynı koruyucu varlık tarafından korunan bireylerin aralarında bir bağ vardır diyebilir miyiz?
Koruyucu varlıklar sadece bu görev için çalışan varlıklar mıdır, yoksa kişinin ölmüş ataları, ebeveynleri de koruyucu varlığı olarak görev yapıyor olabilirler mi?
Koruyucu varlıklar uyarıcı rüyalar dışında yaşamımız içindeki bazı olayların seyrini değiştirmek, hafifletmek ya da ortadan kaldırmak gibi görevler üstleniyorlar mı?
Bu gibi görevleri her kişi için mi üstleniyorlar yoksa koruyucu bir etki altında olmak karmanın olumlu bir etkisi midir?
Çok teşekkür ederim. Sevgilerimle.
Pinar
|
|
|
Pinar
|
|
![]() |
|
öyküm
Üye
Kayıt Tarihi: 24-Mart-2009 Şehir: İZMİR Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Subat-2010 Saat 11:25 |
|
Paramahamsa merhaba, Rüyamda hamile bir kişi gördüm. Doğuma yetiştiriyorum ben onu. Ama nedense çok rahatız, hatta şehirlerarası otobüsle gidiyoruz doğuma ve mola yerinde duruyoruz inip vakit geçiriyoruz vs. Bir yandan da ben doğumla ilgili sorumluluk hissediyorum yetiştirmem lazım diye.
Bir anlamı var mıdır acaba Hocam?
Teşekkür ederim.
Derin sevgi ve saygılarımla
Öyküm
|
|
![]() |
|
valent
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 14-Kasim-2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25-Subat-2010 Saat 12:42 |
|
Hocam ruyanın bir kısmını hatırlıyorum, 20 yıl yaşadğım eve gitmişim, evin zemini su dolu, sanki bir selden sonra, bulanık bir su her taraftan ev mahfolmuş. hatta bir odada hayvanın leşi vardı su içinde. bunun bir anlamı var mı?
teşekkür ederim hocam. Düzenleyen valent - 25-Subat-2010 Saat 12:43 |
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25-Subat-2010 Saat 23:40 |
Düzenleyen yogaacademy - 25-Subat-2010 Saat 23:43 |
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 2122232425 33> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |