YOGA ACADEMY FORUM Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yoga Nedir Ne Degildir? > Yoga Genel Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS: Rüyalar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Rüyalar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2122232425 33>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yogaacademy Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2783
  Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Rüyalar
    Gönderim Zamanı: 17-Subat-2010 Saat 13:59
Orjinalini yazan: orhun

hocam merhaba,

gördüğüm rüya şuydu: dünyadan çıkmak istiyorum... çok kötü şeyler hissediyorum..  dünyadan gitmek kurtulmak istiyorum...böyle cehennem gibi sıkıntılı geliyor rüyada... size soruyorum ağlıyorum fln... siz de gideceksin yada çıkacaksın ztn gibi bir şey diyorsunuz...ama bunu demenizin sebebi benim sizin hakkınızdaki düşüncemden olabilir çünkü ben öyle diyeceğinizi yada yorumluyabileceğinizi düşündüm sanırım... sonra bi ara bedenden çıkmaya çalışıyorum  zorlayarak, bu sıkıntı yüzünden dünyadan kurtulma isteği yüzünden...çıkmaya zorluyorum astral bedeni... genel olarak da bilinç altımda sorunlarla boğuştuğyumu hatırlıorum....sanki bilinaltımda dünüyorum falan bir şeyleri...  genel olarak sıkıntılıyım ama rüyada daha bi  kötü yansıdı... hocam bu nedir?

YANLIŞ ZİHİNSEL TUTUMUN YANSIMASIDIR. BU DÜNYAYI KÖTÜ OLARAK GÖRMEMELİSİN. HER ŞEYE POZİTİF AÇIDAN BAK!!!

ve bi şey olacak mı?
teşekkürler...
HAYIR

Düzenleyen yogaacademy - 17-Subat-2010 Saat 13:59
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17-Subat-2010 Saat 14:06
Orjinalini yazan: kıvılcım

Paramahamsa,
Rüyamda bu hayatta artık ilişkim bitti diye düşündüğüm bir arkadaşım evimize gelmişti.Eve girer girmez bütün panjurları açtı evin içi pırıl pırıl aydınlık oldu.Hem benimle ,hem de aile bireylerimle, karşılık görmemesine rağmen çok yakın ilişki kurmaya çabalıyordu.O aileye girmeyi kesin olarak planlamıştı ve niyetini bazı mesajlarla belli etmeye çalışıyordu.Ailece şaşkındık ama o doğal davranıyordu.
Benim ise akşam için başka bir toplantıya büyük bir sofra hazırlamam gerekiyordu.Onu evde bırakıp yemek alışverişine çıktım.Herşey aşırı pahalı olduğu için hiçbir şey alamadan eve geri döndüm.Yemeği pişirmekten vazgeçmemiştim malzeme almamıştım ama bir şekilde halledeceğimden emindim.Evde tuz olmadığını söylediler almak için hızla çıktım.
Eski okulumun kapısından geçmem gerekiyordu.Buranın gerçekte eski bir saray olduğunu düşünüp,önemli bir yerde olduğumu ve geçersem olumlu değişikliklere uğrayacağımı anladım.Duvarlara bakarken Hz Muhammed'in de bu kapıdan geçmiş olduğunu anladım ve kapıdan geçmem daha da önemli hale geldi.Hızla kapıdan geçtim.Tuzun olduğu yere ulaşabilmem için bir de camiden geçmem gerekiyordu.Avluda eski mezarlar ve türbeler vardı, dua eden insanlar vardı.Bunlarla oyalanmamam gerektiğini düşünüp hızlandım.Tünel şeklinde cami avlusuna geldim.Kadın erkek karışık namaz kılıyorlardı.Bir kadın bayılmış (namaz kılarken aydınlanma yaşamış)kocası onu ayıltmaya çalışıyordu.Onun aslında aydınlanmak için ne kadar zorluk çektiğini anladım.Tüneli geçmem gerekiyordu namaz kılanlardan adım atacak yer yoktu.Ama yılmadım bir yolunu buldum ve çıktım.
Hocam rüyanın arkadaşımla ilgili bölümünün gelecek hayata ait olduğunu düşünüyorum doğru mu?

ZİHNİN KURGUSU

Geleceği mi gördüm?

DEĞİL

Gelecekte gerçekleşecek karmayı mı çözdüm?

DEĞİL

Birçok şeyi geride bırakarak birşeyi aştığımı düşünüyorum doğru mu?

DEĞİL

Doğruysa aştığım neydi?
Bu rüya bana ne anlatmak istiyor?
Tünel suşumna kanalını mı simgeliyordu?
Teşekkür ederim

HAYIR

Yukarı Dön
dsayilgangil Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 22
  Alıntı dsayilgangil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18-Subat-2010 Saat 00:18
Merhaba Paramahamsa,

Geçen gece çoook uzun bir rüya gördüm.
Sizinle çöl kumundan bir gezegende yürüyorduk bembeyaz giysilerimizle ve kıpkırmızı bir güneş tam tepedeyken başladık yürümeye, rüyadan uyanırkense güneş batmak üzereydi.
Ben sorular soruyordum siz usanmadan anlatıyordunuz? O kadar çok soru sordum ki. O kadar güzel ve incelikle cevapladınız ki. Sanki binlerce yıldır saklı gizli sırlar öğretisine kavuşmuştum.Tüm cevaplar geliyordu.Yürüdüğümüz yerde akademiden bazı arkadaşlarımı da gördüm.BUnlar doğru muydu hocam, sizinle böyle bir konuşma yaptık mı?
Siz diğer arkadaşları gözlemleyerek, bir gözünüz hep onlarda bir yandan da bende olarak anlatmaya devam ettiniz.
Son sorum " peki aşk nedir o zaman? " oldu.. ve sistemler arası geçişlerde bir sistem daha atlamaktır dediniz.Doğru mu hocam? Sonra telefon sesiyle uyandım.Normalde bu kadar uzun en son ne zaman uyuduğumu hatırlamıyorum.Çok yükseklerden yatağa düştüm sanki gözlerimi çok zor açtım hocam.Kat kat açıldı sanki gözlerim ve telefonu elime alabildim.Tüm bunların bir anlamı var mıydı hocam? varsa neydi?
İyi ki varsınız Paramahamsa.. Tüm sevgimle
Duygu
Yukarı Dön
Elvan Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
  Alıntı Elvan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18-Subat-2010 Saat 18:07
Selam Paramahamsa,
ben akşam beni tedirgin eden bir rüya gördüm, en yakın arkadaşımla yürüyorduk ama tam nerde hatırlayamıyorum galiba deniz kenarı, ve o bir anda suyun içine düştü, sonra yürümeye devam ettik ve üçüncü bir kişiye rastladık, ona arkadaşımla yürüyoruz diye anlatıyorum tam ve o da bana "o senin arkadaşın değıl, o suyun içinden ölü çıktı hatırlamıyormusun "dedi bana. bende ağlamaya başladım.

Anlamı varmıdır ? varsa nedir?
Teşekkür ederim!
Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19-Subat-2010 Saat 09:43
Orjinalini yazan: dsayilgangil

Merhaba Paramahamsa,

Geçen gece çoook uzun bir rüya gördüm.
Sizinle çöl kumundan bir gezegende yürüyorduk bembeyaz giysilerimizle ve kıpkırmızı bir güneş tam tepedeyken başladık yürümeye, rüyadan uyanırkense güneş batmak üzereydi.
Ben sorular soruyordum siz usanmadan anlatıyordunuz? O kadar çok soru sordum ki. O kadar güzel ve incelikle cevapladınız ki. Sanki binlerce yıldır saklı gizli sırlar öğretisine kavuşmuştum.Tüm cevaplar geliyordu.Yürüdüğümüz yerde akademiden bazı arkadaşlarımı da gördüm.BUnlar doğru muydu hocam, sizinle böyle bir konuşma yaptık mı?

EVET

Siz diğer arkadaşları gözlemleyerek, bir gözünüz hep onlarda bir yandan da bende olarak anlatmaya devam ettiniz.
Son sorum " peki aşk nedir o zaman? " oldu.. ve sistemler arası geçişlerde bir sistem daha atlamaktır dediniz.Doğru mu hocam?

DEĞİL

Sonra telefon sesiyle uyandım.Normalde bu kadar uzun en son ne zaman uyuduğumu hatırlamıyorum.Çok yükseklerden yatağa düştüm sanki gözlerimi çok zor açtım hocam.Kat kat açıldı sanki gözlerim ve telefonu elime alabildim.Tüm bunların bir anlamı var mıydı hocam? varsa neydi?
İyi ki varsınız Paramahamsa.. Tüm sevgimle

BİLGİ AKTARMA

Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19-Subat-2010 Saat 09:45
Orjinalini yazan: Elvan

Selam Paramahamsa,
ben akşam beni tedirgin eden bir rüya gördüm, en yakın arkadaşımla yürüyorduk ama tam nerde hatırlayamıyorum galiba deniz kenarı, ve o bir anda suyun içine düştü, sonra yürümeye devam ettik ve üçüncü bir kişiye rastladık, ona arkadaşımla yürüyoruz diye anlatıyorum tam ve o da bana "o senin arkadaşın değıl, o suyun içinden ölü çıktı hatırlamıyormusun "dedi bana. bende ağlamaya başladım.

Anlamı varmıdır ? varsa nedir?
Teşekkür ederim!

OLUMSUZ BİR HABER

Yukarı Dön
pinare Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 21
  Alıntı pinare Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24-Subat-2010 Saat 11:10
Sevgili Akif Hocam merhaba,

Pratyahara kitabınızın Uyku ve Rüya bölümünde Uyarıcı rüyalar başlığının altında "bireyin koruyucu varlığından gelen öğüt, ikaz, ihtar veya bilgilendirme rüyalarından veya ruhtan gelen tesirler yoluyla oluşan tembih rüyalarından oluşur" diyorsunuz.

Her bireyin mutlaka bir koruyucu varlığı var mıdır?  Eğer herkesin koruyucu varlığı yok ise, kimlerin vardır?

Aynı koruyucu varlık birden fazla bireyin koruyucusu olabilir mi? Eğer olabilir ise, aynı koruyucu varlık tarafından korunan bireylerin aralarında bir bağ vardır diyebilir miyiz?

Koruyucu varlıklar sadece bu görev için çalışan varlıklar mıdır, yoksa kişinin ölmüş ataları, ebeveynleri de koruyucu varlığı olarak görev yapıyor olabilirler mi?

Koruyucu varlıklar uyarıcı rüyalar dışında yaşamımız içindeki bazı olayların seyrini değiştirmek, hafifletmek ya da ortadan kaldırmak gibi görevler üstleniyorlar mı?

Bu gibi görevleri her kişi için mi üstleniyorlar yoksa koruyucu bir etki altında olmak karmanın olumlu bir etkisi midir?

Çok teşekkür ederim. Sevgilerimle.

Pinar

Pinar
Yukarı Dön
öyküm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 68
  Alıntı öyküm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24-Subat-2010 Saat 11:25

Paramahamsa merhaba,

Rüyamda hamile bir kişi gördüm. Doğuma yetiştiriyorum ben onu. Ama nedense çok rahatız, hatta şehirlerarası otobüsle gidiyoruz doğuma ve mola yerinde duruyoruz inip vakit geçiriyoruz vs. Bir yandan da ben doğumla ilgili sorumluluk hissediyorum yetiştirmem lazım diye.

Bir anlamı var mıdır acaba Hocam?

Teşekkür ederim.

Derin sevgi ve saygılarımla

Öyküm

Yukarı Dön
valent Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 23
  Alıntı valent Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25-Subat-2010 Saat 12:42
Hocam ruyanın bir kısmını hatırlıyorum, 20 yıl yaşadğım eve gitmişim, evin zemini su dolu, sanki bir selden sonra, bulanık bir su her taraftan ev mahfolmuş. hatta bir odada hayvanın leşi vardı su içinde. bunun bir anlamı var mı?
teşekkür ederim hocam.

Düzenleyen valent - 25-Subat-2010 Saat 12:43
Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25-Subat-2010 Saat 23:40
Orjinalini yazan: öyküm

Paramahamsa merhaba,

Rüyamda hamile bir kişi gördüm. Doğuma yetiştiriyorum ben onu. Ama nedense çok rahatız, hatta şehirlerarası otobüsle gidiyoruz doğuma ve mola yerinde duruyoruz inip vakit geçiriyoruz vs. Bir yandan da ben doğumla ilgili sorumluluk hissediyorum yetiştirmem lazım diye.

Bir anlamı var mıdır acaba Hocam?
Teşekkür ederim.
Derin sevgi ve saygılarımla
Öyküm

DOĞACAK OLAN SORUMLULUKLARINIZIN HABERCİSİ...

Düzenleyen yogaacademy - 25-Subat-2010 Saat 23:43
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2122232425 33>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör