YOGA ACADEMY FORUM Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yoga Nedir Ne Degildir? > Yoga Genel Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS: Rüyalar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Rüyalar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2223242526 33>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yogaacademy Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2785
  Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Rüyalar
    Gönderim Zamanı: 25-Subat-2010 Saat 23:45
Orjinalini yazan: pinare

Sevgili Akif Hocam merhaba,

Pratyahara kitabınızın Uyku ve Rüya bölümünde Uyarıcı rüyalar başlığının altında "bireyin koruyucu varlığından gelen öğüt, ikaz, ihtar veya bilgilendirme rüyalarından veya ruhtan gelen tesirler yoluyla oluşan tembih rüyalarından oluşur" diyorsunuz.

Her bireyin mutlaka bir koruyucu varlığı var mıdır? 

HAYIR

Eğer herkesin koruyucu varlığı yok ise, kimlerin vardır?

KİŞİNİN ÖLMÜŞ ANNESİ VEYA BABASI YA DA KARDEŞİ VB. KİŞİLER KORUYUCU VARLIK ROLÜNÜ ÜSTLENEBİLİR...

Aynı koruyucu varlık birden fazla bireyin koruyucusu olabilir mi?

OLABİLİR

Eğer olabilir ise, aynı koruyucu varlık tarafından korunan bireylerin aralarında bir bağ vardır diyebilir miyiz?

OLABİLİR

Koruyucu varlıklar sadece bu görev için çalışan varlıklar mıdır,

BU GÖREVİ ÜSTLENMİŞ OLANLAR VAR

yoksa kişinin ölmüş ataları, ebeveynleri de koruyucu varlığı olarak görev yapıyor olabilirler mi?

BU DA OLABİLİR

Koruyucu varlıklar uyarıcı rüyalar dışında yaşamımız içindeki bazı olayların seyrini değiştirmek, hafifletmek ya da ortadan kaldırmak gibi görevler üstleniyorlar mı?

BUNU YAPAMAZLAR...

Bu gibi görevleri her kişi için mi üstleniyorlar

HAYIR

yoksa koruyucu bir etki altında olmak karmanın olumlu bir etkisi midir?
Çok teşekkür ederim. Sevgilerimle.
Pinar

ÖNCEKİ YA DA BU YAŞAMDA OLUŞTURULMUŞ KARMİK BAĞLANTILAR SONUCU BİR KİŞİ BAŞKASINI KORUMAYA ÇALIŞIR.

Düzenleyen yogaacademy - 25-Subat-2010 Saat 23:47
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
Yukarı Dön
kıvılcım Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 23
  Alıntı kıvılcım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26-Subat-2010 Saat 08:50
Paramahamsa,
Rüyamda bana söylemek  istediğiniz şeyler vardı.Bütün dikkatimi toplayarak bekledim. Siz sözünüze başlamadan önce yanağınıza tokat atmamı istediniz.Kabul etmedim. O sırada cildinizin yakından ne kadar canlı ve sağlıklı göründüğünü farkederek çok şaşırdım.Tokat atma kısmı anlatacağınız hikaye ile ilgiliydi. Bir başka üstad_öğrenci ilişkisini anlatmaya  bu şekilde başlayacaktınız.Yine de yapamadım.Zaten yapsaydım da,belki de elimi enerjinizle itecek olduğunuzu düşündüm sonra.Sonuçta size vuramadığım için bana söyleyeceklerinizi söyleyemediniz.
Hocam rüyanın anlamı nedir?
Teşekkür ederim
Yukarı Dön
koray Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 34
  Alıntı koray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Subat-2010 Saat 19:50
Paramahamsa;
1)Rüyamda bir yoga kampında idik. Kapıdan önce Ükü hoca girdi. Onunla el sıkıştık. Sonra siz geldiniz. Sİz de elimi sıktınız. Bir aktarım olduğunu hissettim.
RÜyanın anlamı ve aktarımın türü neydi ?
(Sonradan bu aktarımı rüyayı gördüğüm sabah yaşadığım bir olayla ilişkilendirebileceğini fark ettim. Sabah bir arkadaşıma Orjinal yoga sistemini anlattım. Heyecenla oys uygulamaya karar verdiğini söyledi ve bu konuda el sıkıştık.)
2)Kişilere OYS anlatırken -genelde iyi  bir konuşmacıyımdır- konuşmam iyinin üzerinde gerçekleşiyor hatta sanki konuşan ben değilmişim gibi hissediyorum. Bunun nedeni nedir ?
Bütün sevgi ve saygılarımla...
Cehaletin başlangıcı yoktur ama sonu vardır. Bilginin ise başlangıcı var ama sonu yoktur.
Paramahamsa Yogaçarya Maha Yogi Akif MANAF
"Yoga Nedir? Ne değildir ?"
Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Subat-2010 Saat 23:06
Orjinalini yazan: valent

Hocam ruyanın bir kısmını hatırlıyorum, 20 yıl yaşadğım eve gitmişim, evin zemini su dolu, sanki bir selden sonra, bulanık bir su her taraftan ev mahfolmuş. hatta bir odada hayvanın leşi vardı su içinde. bunun bir anlamı var mı?
teşekkür ederim hocam.

OLUMSUZ KARMAN ÇÖZÜLÜYOR...

Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Subat-2010 Saat 23:10
Orjinalini yazan: koray

Paramahamsa;
1)Rüyamda bir yoga kampında idik. Kapıdan önce Ükü hoca girdi. Onunla el sıkıştık. Sonra siz geldiniz. Sİz de elimi sıktınız. Bir aktarım olduğunu hissettim.
RÜyanın anlamı ve aktarımın türü neydi ?

ENERJİ AKTARIMI...

(Sonradan bu aktarımı rüyayı gördüğüm sabah yaşadığım bir olayla ilişkilendirebileceğini fark ettim. Sabah bir arkadaşıma Orjinal yoga sistemini anlattım. Heyecenla oys uygulamaya karar verdiğini söyledi ve bu konuda el sıkıştık.)
2)Kişilere OYS anlatırken -genelde iyi  bir konuşmacıyımdır- konuşmam iyinin üzerinde gerçekleşiyor hatta sanki konuşan ben değilmişim gibi hissediyorum. Bunun nedeni nedir ?
Bütün sevgi ve saygılarımla...

BİZ DE ORADAYIZ

Yukarı Dön
Leyli Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 53
  Alıntı Leyli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08-Mart-2010 Saat 16:42
Hocam, 
rüyamda çok ama çok büyük bir yılan gordum, annem le bir ormandayız , ve o dev yılanı , yılanlarla konuşan biri geldi ve uzaya yolladı ordan da başka bir kıtaya düştü.. anlamı nedir?

Teşekkürler!
Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09-Mart-2010 Saat 00:55
Orjinalini yazan: Leyli

Hocam, 
rüyamda çok ama çok büyük bir yılan gordum, annem le bir ormandayız , ve o dev yılanı , yılanlarla konuşan biri geldi ve uzaya yolladı ordan da başka bir kıtaya düştü.. anlamı nedir? Teşekkürler!

TEHLİKE ATLATACAKSINIZ...

Yukarı Dön
isoon Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 37
  Alıntı isoon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15-Mart-2010 Saat 22:43
Hocam merhaba,
Bir arkadaşım dün gece rüyasında benim öldüğümü görmüş. cenazem varmış ama ben ölü gibi değilmişim. Sen öldün ama ben seni görüyorum demiş. Fakat ondan başka kimse beni göremiyormuş. Bedenim yokmuş ama yine de oradaymışım. Bu rüyanın anlamı nedir? Gördüğü benim astral bedenim midir? Yoksa tamamen zihinsel malzemeden mi ibaret?
Yanıtınız için teşekkürler hocam.
spread your wings
Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16-Mart-2010 Saat 10:11
Orjinalini yazan: isoon

Hocam merhaba,
Bir arkadaşım dün gece rüyasında benim öldüğümü görmüş. cenazem varmış ama ben ölü gibi değilmişim. Sen öldün ama ben seni görüyorum demiş. Fakat ondan başka kimse beni göremiyormuş. Bedenim yokmuş ama yine de oradaymışım. Bu rüyanın anlamı nedir? Gördüğü benim astral bedenim midir? Yoksa tamamen zihinsel malzemeden mi ibaret?
Yanıtınız için teşekkürler hocam.

ÖNCEKİ HAYATTAN BİR DENEYİM BU YAŞAMDAKİ TECRÜBELERLE KARIŞMIŞ...

Yukarı Dön
bambu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 59
  Alıntı bambu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17-Mart-2010 Saat 22:20
Paramahamsa,

dün gece bir elin çok canlı olarak bana dokunduğunu hissettim uykudayken. Bunun bedensiz bir varlık olduğunu düşünüyorum, bu doğru mu?

eğer doğru ise,
OYS'ye başlamadan önce sık sık bu tip deneyimlerim oluyordu ancak OYS'ye başladığımdan beri hiç böyle bir şey ile karşılaşmamıştım. Şimdi neden bu oldu? benim bir şekilde enerjim mi düştü Paramahamsa?

teşekkür ederim
bambu
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2223242526 33>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör