![]() |
Rüyalar |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 2223242526 33> |
| Yazar | |
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2785 |
Alıntı Cevapla
Konu: RüyalarGönderim Zamanı: 25-Subat-2010 Saat 23:45 |
Düzenleyen yogaacademy - 25-Subat-2010 Saat 23:47 |
|
|
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
|
|
![]() |
|
kıvılcım
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 05-Nisan-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Subat-2010 Saat 08:50 |
|
Paramahamsa,
Rüyamda bana söylemek istediğiniz şeyler vardı.Bütün dikkatimi toplayarak bekledim. Siz sözünüze başlamadan önce yanağınıza tokat atmamı istediniz.Kabul etmedim. O sırada cildinizin yakından ne kadar canlı ve sağlıklı göründüğünü farkederek çok şaşırdım.Tokat atma kısmı anlatacağınız hikaye ile ilgiliydi. Bir başka üstad_öğrenci ilişkisini anlatmaya bu şekilde başlayacaktınız.Yine de yapamadım.Zaten yapsaydım da,belki de elimi enerjinizle itecek olduğunuzu düşündüm sonra.Sonuçta size vuramadığım için bana söyleyeceklerinizi söyleyemediniz.
Hocam rüyanın anlamı nedir?
Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
koray
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 28-Aralik-2008 Şehir: Aydın Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28-Subat-2010 Saat 19:50 |
|
Paramahamsa;
1)Rüyamda bir yoga kampında idik. Kapıdan önce Ükü hoca girdi. Onunla el sıkıştık. Sonra siz geldiniz. Sİz de elimi sıktınız. Bir aktarım olduğunu hissettim.
RÜyanın anlamı ve aktarımın türü neydi ?
(Sonradan bu aktarımı rüyayı gördüğüm sabah yaşadığım bir olayla ilişkilendirebileceğini fark ettim. Sabah bir arkadaşıma Orjinal yoga sistemini anlattım. Heyecenla oys uygulamaya karar verdiğini söyledi ve bu konuda el sıkıştık.)
2)Kişilere OYS anlatırken -genelde iyi bir konuşmacıyımdır- konuşmam iyinin üzerinde gerçekleşiyor hatta sanki konuşan ben değilmişim gibi hissediyorum. Bunun nedeni nedir ?
Bütün sevgi ve saygılarımla...
|
|
|
Cehaletin başlangıcı yoktur ama sonu vardır. Bilginin ise başlangıcı var ama sonu yoktur.
Paramahamsa Yogaçarya Maha Yogi Akif MANAF "Yoga Nedir? Ne değildir ?" |
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2785 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28-Subat-2010 Saat 23:06 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28-Subat-2010 Saat 23:10 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Leyli
Üye
Kayıt Tarihi: 11-Ekim-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08-Mart-2010 Saat 16:42 |
|
Hocam,
rüyamda çok ama çok büyük bir yılan gordum, annem le bir ormandayız , ve o dev yılanı , yılanlarla konuşan biri geldi ve uzaya yolladı ordan da başka bir kıtaya düştü.. anlamı nedir? Teşekkürler!
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Mart-2010 Saat 00:55 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
isoon
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 31-Aralik-2008 Şehir: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Mart-2010 Saat 22:43 |
|
Hocam merhaba,
Bir arkadaşım dün gece rüyasında benim öldüğümü görmüş. cenazem varmış ama ben ölü gibi değilmişim. Sen öldün ama ben seni görüyorum demiş. Fakat ondan başka kimse beni göremiyormuş. Bedenim yokmuş ama yine de oradaymışım. Bu rüyanın anlamı nedir? Gördüğü benim astral bedenim midir? Yoksa tamamen zihinsel malzemeden mi ibaret? Yanıtınız için teşekkürler hocam. |
|
|
spread your wings
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16-Mart-2010 Saat 10:11 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
bambu
Üye
Kayıt Tarihi: 29-Kasim-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 59 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17-Mart-2010 Saat 22:20 |
|
Paramahamsa,
dün gece bir elin çok canlı olarak bana dokunduğunu hissettim uykudayken. Bunun bedensiz bir varlık olduğunu düşünüyorum, bu doğru mu?
eğer doğru ise,
OYS'ye başlamadan önce sık sık bu tip deneyimlerim oluyordu ancak OYS'ye başladığımdan beri hiç böyle bir şey ile karşılaşmamıştım. Şimdi neden bu oldu? benim bir şekilde enerjim mi düştü Paramahamsa?
teşekkür ederim
bambu
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 2223242526 33> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |