![]() |
Yoga Genel Sorular 2 |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 109> |
| Yazar | ||
chelovek
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 21-Ekim-2008 Şehir: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Alıntı Cevapla
Konu: Yoga Genel Sorular 2Gönderim Zamanı: 01-Agustos-2009 Saat 20:20 |
|
|
Selamlar Hocam;
1-2012 yılı için bu devrin sonu olduğundan bahsediyorlar(yani kali yuga nın sonu).Bu konuda ne diyebilirsiniz?
2-2012 den sonra insanların yapısının değişeceği ve bütün çakralarının açılacağına dair bir yazı okumuştum.Hatta telekinezi ve telepati özelliklerinin her insanda olacağından bahsediliyordu.Bu durumda yoga nın görevi bitmiş mi olacak?
Teşekkürler
|
||
|
"Dün dünde kaldi,bugün yeni seyler söylemek lazim"
|
||
![]() |
||
nebahat
Üye
Kayıt Tarihi: 14-Ocak-2009 Şehir: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02-Agustos-2009 Saat 22:03 |
|
|
merhaba hocam,
son 2 gündür omurgamın manipura çakra ve alt hizasında hareketimi engelleyen, yürümemi, doğrulmamı zorlayan bir ağrı var, aslında anahata çakraya geçmeden de bu bölgede ağrı vardı, fakat bu bu seferkiyle kıyasla çok hafifti.
bir zorlama olmadı, birden oluştu. sadece denize giriyordum ve adımımı attığımda hissettiğim bir ağrı ile başladı. içime odaklanmaya ve anlamaya çalıştım ama bir cevap alamadım.
enerjetik nedeni ne olabilir? bu ağrıdan anlamam gereken bir şey olduğunu düşünüyorum, ama ne olduğunu bulamıyorum. aklıma sadece bazen sinirlendiğimde başkaları hakkında kullanmamam gereken kelimeler geliyor.
nedenini nasıl bulabilirim?
ilginize çok teşekkür ederim....
|
||
|
nebahat
|
||
![]() |
||
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2783 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03-Agustos-2009 Saat 09:42 |
|
|
||
|
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
|
||
![]() |
||
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2783 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03-Agustos-2009 Saat 09:46 |
|
|
||
|
|
||
![]() |
||
chiler
Üye
Kayıt Tarihi: 13-Mayis-2009 Şehir: tekirdağ Aktif Durum: Aktif Gönderilenler: 54 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03-Agustos-2009 Saat 12:55 |
|
|
Merhabalar Paramahamsa,
Anılar düşünceler birşekilde geliyor akıyor ya da tekrar ediliyor. belli düşünceler ve anılar belli zamanlarda geliyor.Spesifik olarak bir anı her an gelmiyorda şuanda geliyor.Bu anıların yarattığı hisse kişi gereksinim duyduğundamı o anı nükseder? sevgi ve saygılarımla... |
||
![]() |
||
chiler
Üye
Kayıt Tarihi: 13-Mayis-2009 Şehir: tekirdağ Aktif Durum: Aktif Gönderilenler: 54 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03-Agustos-2009 Saat 15:47 |
|
|
Merhabalar Paramahamsa,
Hep yogilerden bahsediyoruz ya da isimleri geçiyor.Yogini var mı şuanda hiç?Ki olmuştur şuana kadar.Nerededirler,neden pek bilinmezler(daha doğrusu popüler olarak hep yogilerden bahsedilir bir gazetede kitapta vs..)sevgi ve saygılarımla... |
||
![]() |
||
dilseno
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2008 Şehir: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 140 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04-Agustos-2009 Saat 09:37 |
|
|
Paramahamsa,
Yoga yolunda ilerleyen biri düzenli uygulama ve ateşli çaba sonucunda aydınlandıktan sonra, maddi evrenden ayrılmak istediğinde ölümü nasıl gerçekleşiyor? Veya ölüm şekline kendi mi karar veriyor? Yoksa farkındalığı üst düzeyde olduğu için bedenin nasıl öldüğünün önemi yok mu? Bir sohbet sırasında "Bazı insanlar uyurken ölmek ister ve öldükten sonra da öldüğünün farkına varmaz." demiştiniz. Ondan sonra bu sorular aklıma geldi ve sormak istedim. Şimdiden çok teşekkür ederim. En içten sevgi ve saygılarımla
|
||
|
Dilşen Oktay
"Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faaliyetidir." |
||
![]() |
||
NEO
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2008 Şehir: KIBRIS Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 327 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04-Agustos-2009 Saat 17:45 |
|
|
Sevgili Paramahamsa
1-ariler sanksirt dilinde konuşuyorken ve ilk insan sadece bu lisanda konuşuyorken ne oluyorda bu kadar çok lisan dil ve ırklar ortaya çıkmıştır. sadece sanksirt dilini bilen insanlar nasıl oluyorda türkçe fransızca ingilizce vs gibi dilleri konuşuyorlar bu nasıl oluyor sanksirtçe konuşmayı bilmeyen bir ingilizin sanksirtçe konuşmayacağı gibi ingilizce bilmeyen ve sanksirtçe konuşan insanın ingilizce konuşamayacağı düşüncesindeyim işte o zaman bu soru benim için bir bilmeceye dönüşmüş durumdadır. bu konuda doyurucu bilgi verebilirseniz çok sevineceğim 2-yogaya yeni başlayanbir kişinin viparita karani asana yapması uygunmudur Çaba ve Emekleriniz için Teşekkürler Düzenleyen NEO - 04-Agustos-2009 Saat 17:52 |
||
![]() |
||
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05-Agustos-2009 Saat 01:03 |
|
|
||
|
|
||
![]() |
||
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05-Agustos-2009 Saat 01:05 |
|
|
||
|
|
||
![]() |
||
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 109> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |