![]() |
Yoga Genel Sorular 2 |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 107108109 |
| Yazar | |
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2783 |
Alıntı Cevapla
Konu: Yoga Genel Sorular 2Gönderim Zamanı: Bugün Saat 00:56 |
|
|
|
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2783 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: Bugün Saat 01:01 |
Düzenleyen yogaacademy - Bugün Saat 01:02 |
|
|
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: Bugün Saat 01:15 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Charmander
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 17-Agustos-2010 Şehir: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: Bugün Saat 02:27 |
|
slm üstadım
ego kitabınız için size çok teşekkür ederim..böyle bi kitap olamaz okudukça yerimde konşuyorum : )
bi kaç sorum olucak
Yıldızların anlamı nedir..görevleri varmıdır varsa nelerdir..yıldızlar oLmasa gezegenizimizde negatif bi şey olurmuydu
ayın içinde yaşayanlar var die duydum doğrumu..doğruysa kimler ve ne şekilde yaşarLar
Güneşin içindede yaşayanlar vardi die duydum doğrumu..evetse kimler ve nasıl yaşarlar
son oLarak ilk canlı brahmandır fakat brahman dünyaya ilk geldiğinde hayvanlar varmıydı dünyada?..eğer varsa ilk gelen brahman olmamış oluyor..çökmüş ruhlar gelmiş oluyor..
teşekkürler varlığınız rht nefeess aldırıyor...
|
|
![]() |
|
000
Yeni Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: Bugün Saat 06:37 |
|
merhaba hocam
ben daha yeni biriyim bu konularda fazla bilgim yok, ben prana ve rüyalarıma hakimyyet sağlamak istiyorum. ama bunun için nereden başlamalıyım ,nasıl bir yol izlemeliyim , nekadrlık bir süreçte egsersz yapmalıyım ve hangı egsersizleri yapmalıyım ,bunları öğrenmek istiyorum ... ilginzi şimdiden teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 107108109 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |