![]() |
Granthi - Enerji Düğümleri |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Eli
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 20-Kasim-2008 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 115 |
Alıntı Cevapla
Konu: Granthi - Enerji DüğümleriGönderim Zamanı: 08-Mart-2010 Saat 23:22 |
|
Sevgili Hocam,
Bugünkü Yoga dersinizden 1 saat sonra, Yoga Academy Etiler'de oturmuş beklerken, birden kesintisiz cırcır böceği sesleri duyduğumu farkettim, hatta birkaç dakika uzunca dinledim, memleketimdeki evimin bahçesinde geceleri öten cırcır böceklerinin verdiği huzurla bile bağdaştırdım, şaşırdım, dışardan değildi emin oldum, en sonda da birkaç kuş cıvıltısı geldi, bitti. Acaba sesi osıradaki huzurla zihnim mi üretti(ki bu hiç olmamıştı), yoksa granthilerdeki çözülmeler başlamış olabilir mi, (meditasyon yapmıyordum)? Cırcır böceği hangi granthi ile ilgilidir? Çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2783 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Mart-2010 Saat 01:23 |
|
|
|
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
|
|
![]() |
|
bambu
Üye
Kayıt Tarihi: 29-Kasim-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 59 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11-Mart-2010 Saat 15:04 |
|
Paramahamsa,
üç enerji düğümü de her insanda mutlaka olur mu?
mesela muladhara'da enerji düğümü olan bir kişi de Anahata'da enerji düğümü olmayabilir mi?
Ya da hiç enerji düğümü olmayan biri olabilir mi?
teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2783 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12-Mart-2010 Saat 14:03 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
özgür ruh
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 20-Subat-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14-Nisan-2010 Saat 22:58 |
|
Paramahamsa,
Bugün bir yanı ağaçlarla,yeşilliklerle kaplı kalabalık bir caddede yürürken Yoga Akademi de ders sırasında dinlediğimiz müziği duymaya başladım.Çok kısaydı,sadece başlar gibi oldu, sesi tanıdım devam etmesini bekledim,etmedi. Sonra tekrar aynı şey ikinci defa tekrarlandı. Zihnimde duyduğumu sandım, kontrol ettim. Sesi içimden de duymadığımı anladım. Ama bu ses dışarıdan da gelebilecek seslerden değil gibiydi.Tekrar duymaya çalıştım ,bu sefer aynı sesi uzun süren bir çan sesine benzettim. Bu ses çevreden gelen ya da zihnimin ürettiği bir ses miydi ?
Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2010 Saat 23:59 |
|
[QUOTE=özgür ruh]Paramahamsa,
Bugün bir yanı ağaçlarla,yeşilliklerle kaplı kalabalık bir caddede yürürken Yoga Akademi de ders sırasında dinlediğimiz müziği duymaya başladım.Çok kısaydı,sadece başlar gibi oldu, sesi tanıdım devam etmesini bekledim,etmedi. Sonra tekrar aynı şey ikinci defa tekrarlandı. Zihnimde duyduğumu sandım, kontrol ettim. Sesi içimden de duymadığımı anladım. Ama bu ses dışarıdan da gelebilecek seslerden değil gibiydi.Tekrar duymaya çalıştım ,bu sefer aynı sesi uzun süren bir çan sesine benzettim. Bu ses çevreden gelen ya da zihnimin ürettiği bir ses miydi ? Teşekkür ederim. İÇSEL SES...
-------
Büyük Yoga Üstadı Paramahamsa Yogaçarya Maha Yogi Akif Manaf Yoga Academy Cep: 0535 234 51 66 akifmanaf@yogaakademi.com http://www.yogaakademi.com/ http://www.yogaakademisi.com/ |
|
|
|
|
![]() |
|
yakogg
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2010 Şehir: in turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01-Mayis-2010 Saat 14:28 |
|
teşekkürler bilgiler için hocam.,
Düzenleyen yakogg - 01-Mayis-2010 Saat 14:29 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |