YOGA ACADEMY FORUM Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Saglikli Beslenme > Saglikli Beslenme
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS: Dogru Beslenme
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Dogru Beslenme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 910111213 15>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
öyküm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 68
  Alıntı öyküm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dogru Beslenme
    Gönderim Zamanı: 09-Ekim-2009 Saat 08:29
Paramahamsa merhaba,

Akşamları eve geldikten sonra yoga yapıyorum ve akşam yemeği saatim 8.30- 9.00 arasında olacak şekilde gecikiyor. Öğleden sonra fırsat bulursam meyve yesem de öğlen iş yerinde 12.00 civarında yemek yediğim için de akşam acıkmış oluyorum ve öğünü es geçemiyorum.

Böyle geç akşam yemeklerinde ne yememizi önerirsiniz Hocam?

Teşekkürler.
Derin sevgi ve saygılarımla

Öyküm

Yukarı Dön
yogaacademy Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2785
  Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09-Ekim-2009 Saat 22:07
Orjinalini yazan: öyküm

Paramahamsa merhaba,

Akşamları eve geldikten sonra yoga yapıyorum ve akşam yemeği saatim 8.30- 9.00 arasında olacak şekilde gecikiyor. Öğleden sonra fırsat bulursam meyve yesem de öğlen iş yerinde 12.00 civarında yemek yediğim için de akşam acıkmış oluyorum ve öğünü es geçemiyorum.

Böyle geç akşam yemeklerinde ne yememizi önerirsiniz Hocam?
eşekkürler.
Öyküm

SALATA

Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
Yukarı Dön
Mai Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 23
  Alıntı Mai Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10-Kasim-2009 Saat 19:57

Değerli Hocam,

Son günlerde ülke gündeminde yoğun olarak tartışılan GDO'lu ürünler sağlığımız üzerinde ne tür etkilere sahiptir? Bu tür besin maddelerinin tüketilmesi hangi hastalıkların ortaya çıkmasına neden olmaktadır?

Sevgi ve saygılarımla...
Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12-Kasim-2009 Saat 11:07
Orjinalini yazan: Mai

Değerli Hocam,

Son günlerde ülke gündeminde yoğun olarak tartışılan GDO'lu ürünler sağlığımız üzerinde ne tür etkilere sahiptir? Bu tür besin maddelerinin tüketilmesi hangi hastalıkların ortaya çıkmasına neden olmaktadır?
Sevgi ve saygılarımla...

TÜM HASTALIKLAR İNSANIN KARMASINDAN KAYNAKLANIYOR...

Yukarı Dön
dilseno Açılır Kutu Gör
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 140
  Alıntı dilseno Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23-Aralik-2009 Saat 23:58
Merhaba Paramahamsa,
Obezite neden kaynaklanır? Bir kişi neden iştahını kontrol edemez? Bedeninde ne tip blokajlar vardır? Veya geçmiş hayatında ne yaptığı için bu hayatında obez olmuştur?
En içten sevgi ve saygılarımla
Dilşen Oktay

"Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faaliyetidir."
Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30-Aralik-2009 Saat 08:39
Orjinalini yazan: dilseno

Merhaba Paramahamsa,
Obezite neden kaynaklanır?

MULADHARA BLOKAJI

Bir kişi neden iştahını kontrol edemez?

MUTSUZ OLDUĞU İÇİN

Bedeninde ne tip blokajlar vardır? Veya geçmiş hayatında ne yaptığı için bu hayatında obez olmuştur?
En içten sevgi ve saygılarımla

AÇ KALMIŞ

Yukarı Dön
isoon Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 37
  Alıntı isoon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10-Ocak-2010 Saat 23:57
Hocam merhaba,
kendim bildim bileli meyve yemeyi akıl edemem. yıllarca yemesem farketmem. geçenlerde bunun nedenini düşündüm ve mesleğim gereği meyvelerin maruz kaldıkları tarım ilaçları ve gübre türevi maddelerle kirletildikleri için  sağlıklı beslenmek adına meyve yerken, bir yandan da zehirleniyormuşum gibi bir tepkisellikle yiyemediğimi farkettim. Aynı şeyi sebzeler için düşünmediğimi de farkettim. Bunun çakra merkezlerindeki blokajlarla ilgisi olabilir mi? evetse hangi blokaj nedeniyle oluyor? Ne yapmamı önerirsiniz? kendimi meyve yemeye zorlamalı mıyım? Bilginizi ve vaktinizi ayirdiginiz icin tesekkurler...
spread your wings
Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12-Ocak-2010 Saat 23:07
Orjinalini yazan: isoon

Hocam merhaba,
kendim bildim bileli meyve yemeyi akıl edemem. yıllarca yemesem farketmem. geçenlerde bunun nedenini düşündüm ve mesleğim gereği meyvelerin maruz kaldıkları tarım ilaçları ve gübre türevi maddelerle kirletildikleri için  sağlıklı beslenmek adına meyve yerken, bir yandan da zehirleniyormuşum gibi bir tepkisellikle yiyemediğimi farkettim. Aynı şeyi sebzeler için düşünmediğimi de farkettim. Bunun çakra merkezlerindeki blokajlarla ilgisi olabilir mi?

DEĞİL

evetse hangi blokaj nedeniyle oluyor? Ne yapmamı önerirsiniz? kendimi meyve yemeye zorlamalı mıyım? Bilginizi ve vaktinizi ayirdiginiz icin tesekkurler...
ET ÜRÜNLERİ DAHA ZİHİNLİ VE TOKSİKTİR...
AYRICA İLAÇ KULLANMADAN YETİŞTİRİLEN BESİNLER DE VAR...

Yukarı Dön
öyküm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 68
  Alıntı öyküm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09-Subat-2010 Saat 09:15
Paramahamsa merhaba,

Keçi sütünün fayda anlamında inek sütünden farkı nedir? Sindirim kolaylığı veya besin öğeleri açısından daha mı yararlıdır?

Teşekkürler.

Öyküm

Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11-Subat-2010 Saat 00:14
Orjinalini yazan: öyküm

Paramahamsa merhaba,

Keçi sütünün fayda anlamında inek sütünden farkı nedir? Sindirim kolaylığı veya besin öğeleri açısından daha mı yararlıdır?
Teşekkürler.
Öyküm

EN YARARLI İNEK SÜTÜDÜR.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 910111213 15>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör