![]() |
Dogru Beslenme |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 910111213 15> |
| Yazar | |
öyküm
Üye
Kayıt Tarihi: 24-Mart-2009 Şehir: İZMİR Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
Alıntı Cevapla
Konu: Dogru BeslenmeGönderim Zamanı: 09-Ekim-2009 Saat 08:29 |
|
Paramahamsa merhaba,
Akşamları eve geldikten sonra yoga yapıyorum ve akşam yemeği saatim 8.30- 9.00 arasında olacak şekilde gecikiyor. Öğleden sonra fırsat bulursam meyve yesem de öğlen iş yerinde 12.00 civarında yemek yediğim için de akşam acıkmış oluyorum ve öğünü es geçemiyorum.
Böyle geç akşam yemeklerinde ne yememizi önerirsiniz Hocam?
Teşekkürler.
Derin sevgi ve saygılarımla
Öyküm
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2785 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Ekim-2009 Saat 22:07 |
|
|
|
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
|
|
![]() |
|
Mai
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10-Kasim-2009 Saat 19:57 |
|
Değerli Hocam, Son günlerde ülke gündeminde yoğun olarak tartışılan GDO'lu ürünler sağlığımız üzerinde ne tür etkilere sahiptir? Bu tür besin maddelerinin tüketilmesi hangi hastalıkların ortaya çıkmasına neden olmaktadır?
Sevgi ve saygılarımla...
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2785 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12-Kasim-2009 Saat 11:07 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
dilseno
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2008 Şehir: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 140 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23-Aralik-2009 Saat 23:58 |
|
Merhaba Paramahamsa,
Obezite neden kaynaklanır? Bir kişi neden iştahını kontrol edemez? Bedeninde ne tip blokajlar vardır? Veya geçmiş hayatında ne yaptığı için bu hayatında obez olmuştur? En içten sevgi ve saygılarımla |
|
|
Dilşen Oktay
"Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faaliyetidir." |
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30-Aralik-2009 Saat 08:39 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
isoon
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 31-Aralik-2008 Şehir: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10-Ocak-2010 Saat 23:57 |
|
Hocam merhaba,
kendim bildim bileli meyve yemeyi akıl edemem. yıllarca yemesem farketmem. geçenlerde bunun nedenini düşündüm ve mesleğim gereği meyvelerin maruz kaldıkları tarım ilaçları ve gübre türevi maddelerle kirletildikleri için sağlıklı beslenmek adına meyve yerken, bir yandan da zehirleniyormuşum gibi bir tepkisellikle yiyemediğimi farkettim. Aynı şeyi sebzeler için düşünmediğimi de farkettim. Bunun çakra merkezlerindeki blokajlarla ilgisi olabilir mi? evetse hangi blokaj nedeniyle oluyor? Ne yapmamı önerirsiniz? kendimi meyve yemeye zorlamalı mıyım? Bilginizi ve vaktinizi ayirdiginiz icin tesekkurler... |
|
|
spread your wings
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12-Ocak-2010 Saat 23:07 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
öyküm
Üye
Kayıt Tarihi: 24-Mart-2009 Şehir: İZMİR Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Subat-2010 Saat 09:15 |
|
Paramahamsa merhaba,
Keçi sütünün fayda anlamında inek sütünden farkı nedir? Sindirim kolaylığı veya besin öğeleri açısından daha mı yararlıdır?
Teşekkürler.
Derin sevgi ve saygılarımla
Öyküm
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11-Subat-2010 Saat 00:14 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 910111213 15> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |