![]() |
Meditasyon |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 678 |
| Yazar | |
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2783 |
Alıntı Cevapla
Konu: MeditasyonGönderim Zamanı: 18-Haziran-2010 Saat 10:29 |
|
|
|
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
|
|
![]() |
|
NEO
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2008 Şehir: KIBRIS Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 327 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19-Haziran-2010 Saat 08:15 |
|
merhaba paramahamsa dhayana veya samadhi halinde olan bir kişiye biri sesle veya dokunsa o kişi bunları hissedip duyarmı |
|
|
"ATHA ATO BRAHMA CİGYASA"
ŞİMDİ GERÇEK OLANI BİLMEK İÇİN SORU SORMA ZAMANI. BRAHMA SUTRA |
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2783 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21-Haziran-2010 Saat 23:23 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
samadhi
Üye
Kayıt Tarihi: 13-Haziran-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01-Agustos-2010 Saat 21:03 |
|
Hocam merhaba, meditasyonu kuvvetlendirmek için hangi tütsüyü önerirsiniz? bunun dışında meditasyonu kuvvetlendirecek ne gibi katkılar bulunur? bulunduğumuz ortam vs.. sevgi ve saygılarımla..
|
|
|
Işık, daha çok ışık..
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02-Agustos-2010 Saat 09:46 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
yy
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2010 Şehir: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06-Agustos-2010 Saat 18:16 |
|
Hocam,
Annem mayıs ayında felç geçirmişti. Sol tarafını etkiledi felç. Hatırlarsınız, Abat kampına katılmıştı. Kamptan sonra Ankara'ya dönünce haftada bir gün Gül Hocayla yoga yapmaya devam etti. Dünkü seanstan sonra meditasyonda sağ tarafından gelen parlak kırmızı ışık gördüğü, kırmızı ışığın içinden siyah renkler geçtiğini söyledi. Bu ne anlama gelmektedir?
Bir de kendimle ilgili bir sorum var. Ben bir süredir her derin gevşemede, bitirmeden 1-2 dakika önce bazı sahneler görüyorum. Mesela bugün bir mahkeme salonunda ifade veriyordum. Dünkü seansta elimde toma tomar paralar vardı, bi önceki seansta arabamla bi çarpışma yaşadım, Silivrideki çalışmada da boynumdaki iki altın ve çoook değerli kolyeden birinin koptuğunu gördüm vs. Bunlar ne demek?
Çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Agustos-2010 Saat 11:18 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 678 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |