![]() |
Meditasyon |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12345 8> |
| Yazar | |
Ayşen
Üye
Kayıt Tarihi: 20-Ocak-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 90 |
Alıntı Cevapla
Konu: MeditasyonGönderim Zamanı: 17-Haziran-2009 Saat 17:12 |
|
Yogaçarya
Yoga Dvd leri dışında ayrıca kendim konsantrasyon (meditasyon)çalışması yapsam olurmu?Olursa nasıl bir çalışma önerirsiniz.
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2785 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2009 Saat 10:21 |
|
|
|
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
|
|
![]() |
|
dilseno
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2008 Şehir: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 140 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Haziran-2009 Saat 11:20 |
|
Paramahamsa,
Yoga nedir ne değildir kitabınızda, yanlış hatırlamıyorsam, meditasyon sırasında dilinizi yukarı kaldırın gibi bir ifade vardı. Ben deniyorum bu yöntemi ve meditasyon esnasında dilimin altında bir uyuşma hissediyorum. Doğru mu anlamışım yazdığınızı? Bir de bu uyuşmanın sebebi nedir? Şimdiden çok teşekkür ederim. En derin sevgi ve saygılarımla
|
|
|
Dilşen Oktay
"Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faaliyetidir." |
|
![]() |
|
isoon
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 31-Aralik-2008 Şehir: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05-Temmuz-2009 Saat 18:23 |
|
Hocam merhaba,
daha önce sizin dersinizde meditasyon sırasında öne arkaya sallanmalar hissettiğimi söylemiştim. siz de bunun enerji alanındaki atlamalardan kaynaklandığını ifade etmiştiniz. evde yaptığım uygulamalar sırasında meditasyon aşamasında artık bu ileri geri sallanmaların saat yönünde bir daire çizdiğini farkettim. bu durum neden kaynaklanıyor? dairesel hareket hızlandıkça konsantrasyonum bu harekete kaydığından duruşumu sabitleyip tekrar devam etsem de bir süre sonra yine başlıyor. bu durumda ne yapmalıyım? yanıtınız için teşekkürler... |
|
|
spread your wings
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2785 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06-Temmuz-2009 Saat 12:26 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
dilseno
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2008 Şehir: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 140 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14-Agustos-2009 Saat 09:39 |
|
Paramahamsa,
Dün Yoga Akademi'deki çalışmada meditasyonun sonlarına doğru gökyüzünde hilalin ucuna sağ elimle tutundum ve aşağıya baktığımda hafif dalgalı bir okyanus gördüm...Bu görüntünün anlamı ne olabilir? Herşey için çok teşekkür ederim hocam. Size olan sevgim her geçen gün katlanarak artıyor, duygularımı ifade etmekte güçlük çekiyorum ama biliyorum ki siz bizim ne demek istediğimizi bir şekilde anlıyorsunuz:) İyiki hocamızsınız, iyiki sizi bulduk ve iyiki varsınız hocam. En içten sevgi ve saygılarımla
|
|
|
Dilşen Oktay
"Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faaliyetidir." |
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16-Agustos-2009 Saat 19:39 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
NEO
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2008 Şehir: KIBRIS Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 327 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17-Agustos-2009 Saat 16:49 |
|
Sevgili paramahamsa
Buddhi unsuru astral bedenin içinde ince enerjetik bir organ mıdır yoksa doğrudan doğruya ruhi varlığın bir niteliğinin bir sonucumudur. Düzenleyen NEO - 17-Agustos-2009 Saat 16:51 |
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18-Agustos-2009 Saat 11:08 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
ayse
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 28-Kasim-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 102 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19-Agustos-2009 Saat 14:03 |
|
Paramahamsa, Biraz önce meditasyon sırasında bir hilalin içine oturmuş beyaz bir top görüntüsü gördüm. İkisi birbirine kaynaşmış gibiydi. Ne anlama geliyor? Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12345 8> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |