![]() |
Meditasyon |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 45678> |
| Yazar | |
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2785 |
Alıntı Cevapla
Konu: MeditasyonGönderim Zamanı: 14-Ocak-2010 Saat 16:57 |
|
|
|
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
|
|
![]() |
|
sahsine
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2009 Şehir: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Subat-2010 Saat 16:55 |
|
Sevgili Hocam!
Bugün meditasyonda şiddetli bir patlama sesiyle irkildim. Bunun bir anlamı var mı?
Varsa nedir?
Sevgilerimle..
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2785 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28-Subat-2010 Saat 23:56 |
Düzenleyen yogaacademy - 28-Subat-2010 Saat 23:57 |
|
|
|
|
![]() |
|
sahsine
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2009 Şehir: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01-Mart-2010 Saat 00:30 |
|
Hocam!
Meditasyonda o patlama sesini duyduğumda Yoga Akademy'deydim.İrkilip gözlerimi açınca kimsenin birşey duymamış olduğunu gördüm...Çocukluğumuzda kullanılan mantar tabancasının sesine benziyordu.....
Çok enteresan geldi bana...Bir anlamı olabileceğini düşünmüştüm. Sevgilerimle |
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02-Mart-2010 Saat 11:14 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Hesen
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 21-Ocak-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11-Mart-2010 Saat 16:20 |
|
Paramahamsa,
Yoga Başlangıç DVD'sinde meditasyon oturuşunda bir bacağımızı apış arasına koyarken( ben sağ ayağımı koyuyorum) vücudumuz o ayağın üzerinde olup kalçalar yere temas etmeyecek mi yoksa kalçalar yerde mi olacak? Ayrıca başlangıç DVD'sine çalışırken bazı zamanlar padmasana yada ardha padmasana duruşlarında da oturabilirmiyiz? Cevaplarınız için teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla |
|
|
Yetinmeye sahip olan her şeye sahiptir. Padma Purana
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12-Mart-2010 Saat 14:05 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Hesen
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 21-Ocak-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Mart-2010 Saat 19:59 |
|
Paramahamsa,
Ben genellikle öğleden sonra saat 15:00'te işe gidiyorum ve akşam 21:30'da evde oluyorum. Yoga çalışmalarımı DVD'leriniz eşliğinde sabah erken yapıyorum ama bazı geceler meditasyona geçmek istiyorum. Yanlız yaşadığım için buna fırsat ve zamanım var. Size sormak istedim. Yatmadan önce meditasyona geçmelimiyiz? Ayrıca kısa bir şekilde yaşadığım bir durumu da aktarmak istiyorum. 5 ay kadar önce henüz sizin DVD'lerinize başlamadan önce ve bir 'yoga' derneğinde eğitim gördüğüm dönemde, bir gece meditasyona geçerken sanki nefes alıp veren ben değil de başka biriymiş gibi hissedince çok korktum. Günlerce ışığı kapatmadan yatıyordum. Şimdi sizin DVD'lerinizde belirttiğiniz şekilde sabah erken uyguladığım Yoga uygulamalarının dışında geceleri de meditasyona geçebilirmiyim? Geceleri meditasyona geçmek isterken asana ve pranayama çalışmalarını da uygulamam gerekiyor mu? Cevaplarınız için teşekkürler Sevgi ve saygılarımla |
|
|
Yetinmeye sahip olan her şeye sahiptir. Padma Purana
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29-Mart-2010 Saat 14:15 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
bbjk
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 25-Mart-2010 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07-Nisan-2010 Saat 15:12 |
|
hocam , merhaba..
meditasyon da, saat yönünde dönen girdap görüyorum, girdabı bazen karşıdan, bazen yukardan, bazen göz ve burun hizamda,bazen sadece burun hizamda görüyorum, rengi gri ve girdabın ivmesi değişiyor...Bu durum nedir ?. Rengi önemlimidir?. teşekkürler, sevgiler... |
|
|
bbjk
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 45678> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |