![]() |
karma yasası |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 151617 |
| Yazar | |
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2783 |
Alıntı Cevapla
Konu: karma yasasıGönderim Zamanı: 08-Mart-2010 Saat 00:39 |
|
|
|
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
|
|
![]() |
|
cihiroo
Üye
Kayıt Tarihi: 03-Subat-2009 Şehir: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08-Mart-2010 Saat 00:47 |
|
Hocam neden daha ağır sonuçlar doğurur?
Teşekkür ederim,
|
|
![]() |
|
Kmlkn15
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 01-Aralik-2009 Şehir: Burdur Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08-Mart-2010 Saat 01:16 |
|
hocam selamlar..
ben bu karma yasasını anlamaya çalışıyorum bi sorum olacak. örneğin ahmet özgür irade suistimaliyle mehmeti öldürdü ve bir karma başlattı..burda mehmet ahmet i bir sonraki hayatında kesinlikle öldürüyor mu? bu karma döngüsünden kaçma ihtimali yok mu? ölürken kendisine öldüren kişiye karşı intikam duygusuyla mı ölmesi belirleyici faktör? bana biraz haksız gibi gelior bir kişinin yüzünden böyle bir karma döngüsüne saplanmak.. yoksa tanrıdan bağımsız bir evrende olma isteğinin bedelimidir böyle bir düzende yaşamak? teşekkürler... |
|
|
meğerse aşk imiş canın mayası
ona mihrap olmuş kaşın arası |
|
![]() |
|
izm-aslip
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Mart-2010 Saat 00:35 |
|
Hocam merhaba,
Bir ruh hayvan bedeninde canlaniyorsa daha onceki hayatinda olumsuz seyler yapmis demektir degil mi?
Peki bilincli olmadigi icin ve biz insanlar gibi OYS yapma firsati bulamayacagi icin nasil o bedenden kurtulacak?
Bir daha o ruhun yukselme sansi olmayacak mi?
tesekkurler
sevgi ve saygilarimla
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2783 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Mart-2010 Saat 01:09 |
Düzenleyen yogaacademy - 09-Mart-2010 Saat 01:12 |
|
|
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Mart-2010 Saat 01:21 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
izm-aslip
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13-Mart-2010 Saat 08:17 |
|
Hocam tekrar merhaba,
Hayvan bedeninde olan ruhlarin daha gelismis hayvan turlerine gecerek tekamul edecegini ve daha sonra insan bedeni alacagini soylemistiniz,
Ruhun tekamul edip bir sonraki hayatinda insan bedenine gecebilecegi gelismis hayvan bedeni hangisidir?
Kopek, maymun gibi zekasi gelismis veya kedi gibi daha sezgileri gelismis hayvanlardaki ruhlar mi bir sonraki hayatlarinda insanda bedenlenecek?
Hangi hayvandan sonra ruh insan bedenine geciyor?
Su hayvandan sonra bu hayvan, sonra da insan gibi bir sirasi varmi?
Yoksa dunyada olmayan baska gezegenlerdeki bir gelismis hayvan turu mu bu?
Nasil birsey?
cevaplariniz icin cok tesekkur ederim
sevgi ve saygilarimla
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19-Mart-2010 Saat 16:33 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
binnaz
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 09-Haziran-2010 Şehir: ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11-Haziran-2010 Saat 18:13 |
|
hocam merhaba;
bugün bizim subemizde dersi beklerken ben ordaki arkadaşlara o.y.s nin faydalarını kendi yaşadığım sıkıntılardan kurtuluşumu v.s anlatırken yeni başlayan bir bayan arkadaşımız ms hastası olduğunu ve 3 yıllık evliliğnde ilk günden bugüne kadar hamile kalmak isteyip kalamayışını ve tüm hamileliklerininde çok kısa bir süre sonunda düşükle sonuçlandığından bahsetti ve bu durumun onu çok fazla üzdüğünüde ekledi
hocam bende çok tesadüfü bir şekilde kundalini kitabınızda karma bölümünde düşüklerin sebeplerini ve ayrıntıları okumuştum..o arkadaş daha yoga ile yeni tanıştığı için bu tür bilgileri ona anlatmanın henüz erken olduğunu düşünerek sadece çok üzülmemesi gerektiğini hatta belki bu nun güzel bir olay bile olabileceğini anlattım ve kitabınızı biraz zaman geçtikten sonra okumasını tavsiye ettim...
hocam bu nu böyle yapmakla doğrumu yaptım yoksa direkt okuduklarımı ve bildiklerimi anlatmalımıydım
birde hocam kürtaj olayı karma açısından nasıl değerlendirilebilir
çok teşekkür ederim ,saygılarımla
|
|
|
sevgili PARAMAHAMSA herşey için sana minnettarız
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2010 Saat 17:04 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 151617 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |