YOGA ACADEMY FORUM Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Karma > Karma Nedir?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS: karma yasası
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

karma yasası

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 151617
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yogaacademy Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2783
  Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: karma yasası
    Gönderim Zamanı: 08-Mart-2010 Saat 00:39
Orjinalini yazan: cihiroo

Paramahamsa,

OYS uygulayan birine kötülük yapılmaya çalışıldığı zaman karma daha hızlı bir şekilde işler ve karşı taraf cevabını daha hızlı bir şekilde alır diyebilir miyiz?

EVET VE DAHA AĞIR SONUÇLAR DOĞURUR...

Etrafımda bunun sıkça örneğini görmeye başladım.Bana biri kötülük yapmaya çalışıyor,hiç bir şey yapmıyorum, en kısa zamanda başına bir şey geliyor,bunu ne diliyor ne istiyorum hatta başına gelen olay yüzünden üzülüyorum bile..

En derin sevgi ve saygılarımla

İYİ ÇALIŞMALAR

Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
Yukarı Dön
cihiroo Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderilenler: 46
  Alıntı cihiroo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08-Mart-2010 Saat 00:47
Hocam neden daha ağır sonuçlar doğurur?

Teşekkür ederim,
Yukarı Dön
Kmlkn15 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 14
  Alıntı Kmlkn15 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08-Mart-2010 Saat 01:16
hocam selamlar..
ben bu karma yasasını anlamaya çalışıyorum bi sorum olacak.
örneğin ahmet özgür irade suistimaliyle mehmeti öldürdü ve bir karma başlattı..burda mehmet ahmet i bir sonraki hayatında kesinlikle öldürüyor mu? bu karma döngüsünden kaçma ihtimali yok mu? ölürken kendisine öldüren kişiye karşı intikam duygusuyla mı ölmesi belirleyici faktör? bana biraz haksız gibi gelior bir kişinin yüzünden böyle bir karma döngüsüne saplanmak.. yoksa tanrıdan bağımsız bir evrende olma isteğinin bedelimidir böyle bir düzende yaşamak?
teşekkürler...
meğerse aşk imiş canın mayası
ona mihrap olmuş kaşın arası
Yukarı Dön
izm-aslip Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 15
  Alıntı izm-aslip Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09-Mart-2010 Saat 00:35
Hocam merhaba,

Bir ruh hayvan bedeninde canlaniyorsa daha onceki hayatinda olumsuz seyler yapmis demektir degil mi?

Peki bilincli olmadigi icin ve biz insanlar gibi OYS yapma firsati bulamayacagi icin nasil o bedenden kurtulacak?

Bir daha o ruhun yukselme sansi olmayacak mi?

tesekkurler
sevgi ve saygilarimla

Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09-Mart-2010 Saat 01:09
Orjinalini yazan: Kmlkn15

hocam selamlar..
ben bu karma yasasını anlamaya çalışıyorum bi sorum olacak.
örneğin ahmet özgür irade suistimaliyle mehmeti öldürdü ve bir karma başlattı..burda mehmet ahmet i bir sonraki hayatında kesinlikle öldürüyor mu?

İMKAN OLURSA

bu karma döngüsünden kaçma ihtimali yok mu?

VAR, DÜZENLİ OYS UYGULAMAK

ölürken kendisine öldüren kişiye karşı intikam duygusuyla mı ölmesi belirleyici faktör?

ETKİ TEPKİ YASASI

bana biraz haksız gibi gelior bir kişinin yüzünden böyle bir karma döngüsüne saplanmak..

EVRENSEL ADALET YASASI ŞUDUR: NE EKERSEN ONU DA BİÇERSİN. NE AZ NE DE ÇOK...

yoksa tanrıdan bağımsız bir evrende olma isteğinin bedelimidir böyle bir düzende yaşamak?
teşekkürler...
YAPTIKLARINIZIN BEDELİNİ ÖDEMENİZ GEREKİYOR...

Düzenleyen yogaacademy - 09-Mart-2010 Saat 01:12
Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09-Mart-2010 Saat 01:21
Orjinalini yazan: izm-aslip

Hocam merhaba,

Bir ruh hayvan bedeninde canlaniyorsa daha onceki hayatinda olumsuz seyler yapmis demektir degil mi?

EVET

Peki bilincli olmadigi icin ve biz insanlar gibi OYS yapma firsati bulamayacagi icin nasil o bedenden kurtulacak?

DAHA GELİŞMİŞ HAYVAN TÜRLERİNE GEÇEREK TEKAMÜL EDECEK VE SONUNDA İNSAN BEDENİ ALACAKTIR

Bir daha o ruhun yukselme sansi olmayacak mi?
tesekkurler
sevgi ve saygilarimla

OLACAK

Yukarı Dön
izm-aslip Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 15
  Alıntı izm-aslip Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13-Mart-2010 Saat 08:17
Hocam tekrar merhaba,

Hayvan bedeninde olan ruhlarin daha gelismis hayvan turlerine gecerek tekamul edecegini ve daha sonra insan bedeni alacagini soylemistiniz,

Ruhun tekamul edip bir sonraki hayatinda insan bedenine gecebilecegi gelismis hayvan bedeni hangisidir?
Kopek, maymun gibi zekasi gelismis veya kedi gibi daha sezgileri gelismis hayvanlardaki ruhlar mi bir sonraki hayatlarinda insanda bedenlenecek?
Hangi hayvandan sonra ruh insan bedenine geciyor?
Su hayvandan sonra bu hayvan, sonra da insan gibi bir sirasi varmi?
Yoksa dunyada olmayan baska gezegenlerdeki bir gelismis hayvan turu mu bu?
Nasil birsey?

cevaplariniz icin cok tesekkur ederim
sevgi ve saygilarimla

Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19-Mart-2010 Saat 16:33
Orjinalini yazan: izm-aslip

Hocam tekrar merhaba,

Hayvan bedeninde olan ruhlarin daha gelismis hayvan turlerine gecerek tekamul edecegini ve daha sonra insan bedeni alacagini soylemistiniz,

Ruhun tekamul edip bir sonraki hayatinda insan bedenine gecebilecegi gelismis hayvan bedeni hangisidir?

İNEK, ASLAN VE MAYMUN

Kopek, maymun gibi zekasi gelismis veya kedi gibi daha sezgileri gelismis hayvanlardaki ruhlar mi bir sonraki hayatlarinda insanda bedenlenecek?
Hangi hayvandan sonra ruh insan bedenine geciyor?
Su hayvandan sonra bu hayvan, sonra da insan gibi bir sirasi varmi?

EVET

Yoksa dunyada olmayan baska gezegenlerdeki bir gelismis hayvan turu mu bu? Nasil birsey?
cevaplariniz icin cok tesekkur ederim
sevgi ve saygilarimla
aslı poyraz
izm-aslip

HAYIR

Yukarı Dön
binnaz Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 9
  Alıntı binnaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11-Haziran-2010 Saat 18:13
hocam merhaba;
bugün bizim subemizde dersi beklerken ben ordaki arkadaşlara o.y.s nin faydalarını kendi yaşadığım sıkıntılardan kurtuluşumu v.s anlatırken yeni başlayan bir bayan arkadaşımız ms hastası olduğunu ve 3 yıllık evliliğnde ilk günden bugüne kadar hamile kalmak isteyip kalamayışını ve tüm hamileliklerininde çok kısa bir süre sonunda düşükle sonuçlandığından bahsetti ve  bu  durumun onu çok fazla üzdüğünüde ekledi
hocam bende çok tesadüfü bir şekilde  kundalini  kitabınızda  karma bölümünde düşüklerin sebeplerini ve   ayrıntıları  okumuştum..o  arkadaş daha yoga ile  yeni  tanıştığı için bu  tür  bilgileri ona  anlatmanın  henüz  erken  olduğunu düşünerek sadece çok  üzülmemesi gerektiğini  hatta  belki  bu  nun  güzel  bir  olay bile  olabileceğini  anlattım  ve kitabınızı  biraz  zaman  geçtikten  sonra okumasını tavsiye  ettim...
hocam bu  nu böyle  yapmakla  doğrumu  yaptım  yoksa  direkt okuduklarımı ve  bildiklerimi anlatmalımıydım
birde hocam kürtaj olayı karma  açısından nasıl değerlendirilebilir
çok teşekkür  ederim ,saygılarımla 
sevgili PARAMAHAMSA herşey için sana minnettarız
Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2010 Saat 17:04
Orjinalini yazan: binnaz

hocam merhaba;
bugün bizim subemizde dersi beklerken ben ordaki arkadaşlara o.y.s nin faydalarını kendi yaşadığım sıkıntılardan kurtuluşumu v.s anlatırken yeni başlayan bir bayan arkadaşımız ms hastası olduğunu ve 3 yıllık evliliğnde ilk günden bugüne kadar hamile kalmak isteyip kalamayışını ve tüm hamileliklerininde çok kısa bir süre sonunda düşükle sonuçlandığından bahsetti ve  bu  durumun onu çok fazla üzdüğünüde ekledi
hocam bende çok tesadüfü bir şekilde  kundalini  kitabınızda  karma bölümünde düşüklerin sebeplerini ve   ayrıntıları  okumuştum..o  arkadaş daha yoga ile  yeni  tanıştığı için bu  tür  bilgileri ona  anlatmanın  henüz  erken  olduğunu düşünerek sadece çok  üzülmemesi gerektiğini  hatta  belki  bu  nun  güzel  bir  olay bile  olabileceğini  anlattım  ve kitabınızı  biraz  zaman  geçtikten  sonra okumasını tavsiye  ettim...
hocam bu  nu böyle  yapmakla  doğrumu  yaptım  yoksa  direkt okuduklarımı ve  bildiklerimi anlatmalımıydım

OYS UYGULAYARAK İYİLEŞECEĞİNİ VE HAMİLE KALMA OLASILIĞININ ARTACAĞINI SÖYLEYİN.

birde hocam kürtaj olayı karma  açısından nasıl değerlendirilebilir çok teşekkür  ederim ,saygılarımla 

OLUMSUZ KARMA YARATIYOR...

-------
Büyük Yoga Üstadı
Paramahamsa Yogaçarya Maha Yogi Akif Manaf
Yoga Academy
Cep: 0535 234 51 66
akifmanaf@yogaakademi.com
http://www.yogaakademi.com/
http://www.yogaakademisi.com/
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 151617