![]() |
Hastalık |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 8> |
| Yazar | |
Kurmaca
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 17-Aralik-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Alıntı Cevapla
Konu: HastalıkGönderim Zamanı: 03-Ocak-2009 Saat 19:21 |
|
Hocam,
hasta olduğumuz zaman yoga yapmamız iyileşmemize yardımcı olabilir mi?
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2783 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04-Ocak-2009 Saat 00:57 |
|
|
|
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
|
|
![]() |
|
deryalı
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 03-Mart-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25-Nisan-2009 Saat 19:01 |
|
hocam bazı yoga yapan arkadaşlarım söylüyor yoga yapanların zihni daha çok çık olurmuş asla okuduklarını unutmazlarmış hafızaları yoga yapınca daha çok güçlenirmiş doğrumudur
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2783 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27-Nisan-2009 Saat 18:34 |
Düzenleyen yogaacademy - 27-Nisan-2009 Saat 18:35 |
|
|
|
|
![]() |
|
sarah
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 25-Eylül-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2009 Saat 20:50 |
|
Paramahamsa,
Mayıs ayının sonlarına doğru hem kontrol hem de ufak bir şikayet sebebiyle jinekoloğuma gittim. Yapılan smear testi sonucunda CIN 1 olarak nitelendirilen bir durum tespit edildi. Doktorum tam anlamıyla emin olmak için kolposkopi yaptı ve ardından alınan kitleden biyopsi yaptırdı. Sonuçta rahim ağzında atipik ve kötü huylu hücreler bulundu. Bana bu hücrelerin tedavi edilmezse birkaç yıl sonra kansere dönüşebileceğini ve bu durumda kitlenin yayılmasına göre rahmin tamamen alınmasına kadar gidebileceğini söyledi... İlk duyduğumda dehşete kapıldım ve moralim çok bozuldu!... Ancak doktorum benim gibi durumu erken fark edip önlem alan genç kadınlarda %100 iyileşmenin olacağını söyledi. İşin ilginç tarafı, normalde belirti vermeyen bir rahatsızlık olduğu halde benim vücudum, sanırım Orijinal Yoga Sistemi'nden dolayı, beni resmen uyardı...İnanılmaz birşeydi! Ondan sonraki süreçte doktorum, atipik hücrelerin olduğu bölgedeki hücreleri yaktı ve iki kez de rahim ağzı kanseri aşısı oldum... Doktorum bana bundan sonra yediklerime dikkat etmemi (kansere sebep olacak her türlü yiyecekten uzak durmamı), sigara içiyorsam bırakmamı (zaten yoga sayesinde bırakmıştım), her gün düzenli fiziksel aktivitede bulunmamı (hemen hemen her gün Orijinal Yoga Sistemi'ni uyguluyorum) ve son olarak da mutlu olmamı tavsiye etti. Çünkü bağışıklık sistemimin zayıf olduğunu ve bu tip rahatsızlıklara açık olduğumu belirtti. Bu konuşma doktorumla aramızda Haziran ayının başlarında geçti. Ben de sizinle Mayıs sonunda bu durumu konuştuğumda, rahatsızlığımın muladhara çakra blokajından kaynaklandığını ve çabuk iyileşmem için kamplara katılmamı önerdiniz. Ben de tavsiyenize uyarak bütün yaz boyunca Yoga Academy'nin tüm kamplarına geldim. Hatta bir kampta size bir deneyimimi sorduğumda enerjimin temizlenmeye başladığını söylediniz. Geçtiğimiz hafta tekrar kontrole gittiğimde smear testi yapıldı ve sonuçlar tertemiz çıktı:) Orijinal Yoga Sistemi sayesinde belki de çok daha geç iyileşecek bir rahatsızlıktan kısa sürede kurtuldum. Bundan sonra da Orijinal Yoga Sistemi'ni düzenli olarak uygulamaya ve çevremdeki herkese Orijinal Yoga Sistemi'nin faydalarını ve güzelliklerini anlatmaya devam edeceğim... Desteğiniz, bize öğrettikleriniz ve rehberliğiniz için size ne kadar teşekkür etsem azdır... Saygılarımla
|
|
![]() |
|
dilseno
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2008 Şehir: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 140 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2009 Saat 16:19 |
|
Merhaba Paramahamsa,
MS (multipl skleroz hastalığı) hangi çakralardaki blokajlardan ötürü olur? Bir de Orijinal Yoga Sistemi'nde hangi asanalar hasta olan kişilerin ataklarını azaltır veya hastaları rahatlatır? Son olarak Orijinal Yoga Sistemi ile bu hastalık tamamen tedavi edilebilir mi? En içten sevgi ve saygılarımla
|
|
|
Dilşen Oktay
"Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faaliyetidir." |
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2009 Saat 07:42 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
serapsu
Üye
Kayıt Tarihi: 24-Agustos-2009 Şehir: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 23:03 |
|
Paramahamsa,
Miyopum ve orjinal yoga teknikleriyle bunun tedavi edilebileceğine inanıyorum. Evde kendi başıma uygulamama izin verebileceğiniz bir teknik var mıdır? Varsa beni yönlendirir misiniz? Teşekkür ederim hocam.. Saygılarımla, Serapsu
|
|
![]() |
|
ilkben
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 08-Aralik-2009 Şehir: İZMİR Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Aralik-2009 Saat 08:18 |
|
Değerli hocam,
Rüyamda sizi gördüm. Antalya'da kampta bize son yaptırdığınız hareketi herkesin önünde tekrar yapmamı istediniz. Çinde yada Japonya daydık. Herkes hazırlandı fakat birden ortalık karıştı ve beklemeye başladık. Ben hareketi yapmak için beklerken alıştırma yaptım. Bir süre başımı acıtmasın diye altına koyacağım destekleri düzelttim . Sonra uyandım, ne anlama gelebilir?
Saygılarımla, teşekkür ederim..
ilkben
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11-Aralik-2009 Saat 09:39 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 8> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |