YOGA ACADEMY FORUM Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yoga Terapi > Yoga Terapi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS: Hastalık
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Hastalık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 678
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yogaacademy Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2783
  Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hastalık
    Gönderim Zamanı: 11-Haziran-2010 Saat 10:51
Orjinalini yazan: stella

Paramahamsa;

şu sıralar bana idrar enfeksiyonu teşhisi kondu. antibiyotik kullanmam gerekiyormuş. bu durum muladhara çakradaki blokajdan mı kaynaklanmaktadır doğru mu düşünüyorum?

SVADHİSTHANA

ayrıca geçen sene de o bölgede mantar oluşmuştu. Bu da aynı çakra blokajından mıydı?

EVET

antibiyotik kullanarak şifalanma cd sini gece yatmadan uygularsam antibiyotiğin şifalanmaya negatif etkisi olur mu?

OLMAZ

yoksa şifalanmayı yukarıdaki sorum ile paralel olarak uçak tutmasına yönlendirerek sadece antibiyotikle enfeksiyonumu mu yenmeliyim?

OLABİLİR

veya her hastalık geçene kadar tek tek hepsine şifalanma mı uygulamalıyım sırasıyla?

BU DA OLABİLİR

Bir de paramahamsa, bende son iki yılda (uçak tutması hariç) glokom, bahar allerjisi, idrar enfeksiyonu, mantar hastalıkları türedi, türemekte. Bu durumu üniversiteden mezun olduktan sonra oluşan iş, yaşam kaygılarımın artmasına ve bu sebeplerle gereksiz yere streslenmemin sonucuna bağlayabilir miyim?

KESİNLİKLE

Çünkü daha önce öğrenciyken kaygısız rahat bir yaşam sürüyordum, kaygılarımla birlikte hastalıklar ortaya çıktı diyebilir miyim?

EVET

elbette oys'nin muhteşem gücü ile ve zaman ile tüm bu olumsuzluklar geri gelmemek üzere yok olacaktır, iyi ki varsınız, teşekkürler.

İYİ ÇALIŞMALAR

-------
Büyük Yoga Üstadı
Paramahamsa Yogaçarya Maha Yogi Akif Manaf
Yoga Academy
Cep: 0535 234 51 66
akifmanaf@yogaakademi.com
http://www.yogaakademi.com/
http://www.yogaakademisi.com/
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
Yukarı Dön
binnaz Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 9
  Alıntı binnaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2010 Saat 22:23
hocam merhabalar
öncelikle oys ye olan inancım ve yaşadıklarım hergün sevinçten gözlerimi yaşartıyor.en mutsuz en umutsuz anım da bana öyle bir güç veriyorki......
safra kesesi rahatsızlığım var.yoga akademiye başladığım ilk günlerde inanılmaz tarifi mümkün olmayan hastanede acil ameliyat dedirtecek türden bir sancı yaşamıştım(yaklaşık 2.5 ay önce) yalnız ogün balık yemiştim(hayatımda ağzıma et türü birşey soktuğum son gündür ki ben 1 yıldır asla kırmızı ve beyaz et yememekteydim)  hocam ogün bana bir uyarıydı dimi et konusunda?
daha sonra bu süreçte geçen pazara kadar kayda değer bir sancı atağı yaşamam ıştım.bu pazar 2 saate varan bir orta şiddette sancı atağı yaşadım...bu manipura çakrada olan bir blokaj yüzünden meydana gelen bir rahatsızlık olduğuna göre bu sancı atağı blokaj atımınamı işarettir hocam?
birde çok ciddi olarak dikkatimi çeken şey hocam pazardan beri nerdeyse hergün(bugünde dahil) sancılar yaşamaktayım fakat hergeçen gün sancı şiddeti ve süresi azalmakta..bugün sadece 10dakika kadar sürdü sadece....bu sancıların şiddetinin ve zamanının azalması neye işaret  hocam?
etrafımda herkes ben bu rahatsızlığı oys ile hiç olmamış gibi sanki bitireceğim dediğimde çıldırmışım gözüyle bakıyor...tanrıma oys ye ve size olan inancım sonsuz hocam
doğru yoldamıyım  bu fikirlerimle ve uygulamalarımla hocam
herşey için tüm emekleriniz sevgi ve saygılarımla
sevgili PARAMAHAMSA herşey için sana minnettarız
Yukarı Dön
yogaacademy Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2783
  Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2010 Saat 10:47
Orjinalini yazan: binnaz

hocam merhabalar
öncelikle oys ye olan inancım ve yaşadıklarım hergün sevinçten gözlerimi yaşartıyor.en mutsuz en umutsuz anım da bana öyle bir güç veriyorki......
safra kesesi rahatsızlığım var.yoga akademiye başladığım ilk günlerde inanılmaz tarifi mümkün olmayan hastanede acil ameliyat dedirtecek türden bir sancı yaşamıştım(yaklaşık 2.5 ay önce) yalnız ogün balık yemiştim(hayatımda ağzıma et türü birşey soktuğum son gündür ki ben 1 yıldır asla kırmızı ve beyaz et yememekteydim)  hocam ogün bana bir uyarıydı dimi et konusunda?

EVET

daha sonra bu süreçte geçen pazara kadar kayda değer bir sancı atağı yaşamam ıştım.bu pazar 2 saate varan bir orta şiddette sancı atağı yaşadım...bu manipura çakrada olan bir blokaj yüzünden meydana gelen bir rahatsızlık olduğuna göre bu sancı atağı blokaj atımınamı işarettir hocam?

HAYIR

birde çok ciddi olarak dikkatimi çeken şey hocam pazardan beri nerdeyse hergün(bugünde dahil) sancılar yaşamaktayım fakat hergeçen gün sancı şiddeti ve süresi azalmakta..bugün sadece 10dakika kadar sürdü sadece....bu sancıların şiddetinin ve zamanının azalması neye işaret  hocam?

KARMA ÇÖZÜLÜYOR...

etrafımda herkes ben bu rahatsızlığı oys ile hiç olmamış gibi sanki bitireceğim dediğimde çıldırmışım gözüyle bakıyor...tanrıma oys ye ve size olan inancım sonsuz hocam
doğru yoldamıyım  bu fikirlerimle ve uygulamalarımla hocam herşey için tüm emekleriniz sevgi ve saygılarımla

EVET

-------
Büyük Yoga Üstadı
Paramahamsa Yogaçarya Maha Yogi Akif Manaf
Yoga Academy
Cep: 0535 234 51 66
akifmanaf@yogaakademi.com
http://www.yogaakademi.com/
http://www.yogaakademisi.com/
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
Yukarı Dön
binnaz Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 9
  Alıntı binnaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07-Temmuz-2010 Saat 23:36
değerli üstadımızın ve oys nin muhteşemliğini sizlerle paylaşmak istiyorum dostlarım;
bolu kampı dönüşü belimde inanılmaz sancılar yaşamaya başlamıştım.ağrılar nefes almama bile imkan tanımayacak türdendi.dümdüz yatıp sancıdan ağlamaktan başka bişi yapamıyordum..ağrıdan fırsat bulduğum birkaç dakikadaüstadımızdan bu konuda yardım istedim.sağolsun üstadımız hemen cvp verdşi...balasana duruş ve nefesini uygıulamamı önerdi..cevabı aldığım ilk andan itibaren yılmadan gözyaşları içinde balasanayı uygulamaya çalıştım..cumartesi günü arkadaşlar bir fizyoterapistten benim için randevu almışlardı  o zamana kadar zaten benim ağrılarımın çoğu geçmişti.dr muayene etti kasık bölgemin biraz daha aşağılarında kaslarda  bir  blokaj olduğunuve bununda zatengeçmek üzere olduğunu belirtti.bende gayet emin bir şekilde biliyorum zaten dedim.dr merak ettim yalnız bu kadar kısa bir süredene ne yaptınızda iyileştiniz diye sordu...ona balasanayı gösterdim...bana söylenen söz siz işin zaten bunu yapmakla  yüzde seksenini halleşmişsiniz  2  gün  daha bu hareketi yapsaydınızda  öyle  gelseydiniz bana hiç ihtiyacınız kalmayacaktı  dedi...
bir kez  daha  hocamızın ki bunun mucize  ise mucizesine tanık olmak tarifsiz bir histi,yalnız olmadığını bilmek muhteşemdi...
sevgili hocam iyiki bizlerlesiniz iyiki bizim üstadımızsınız....
en derin sevgi ve saygılarımla
sevgili PARAMAHAMSA herşey için sana minnettarız
Yukarı Dön
chiler Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderilenler: 54
  Alıntı chiler Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08-Temmuz-2010 Saat 11:58
Merhabalar ,yukarıdaki yazıyı okuyunca şunu paylaşmak istedim,
Yogaya alternatif yöntemler yoganın olmadığı yerde kısmen olayları durumları hafifletiyor.ama kökten çözüm Orijinal Yoga Sistemidir.açık ifade ile kendinle "uyumlu" olmaktır.bir çok örnek var ama bir iki tane paylaşmak istiyorum;
-kalp rahatsızlığı olan bir kişiye OYS uygulaması ve bunu aşabileceğini söylediğimde kendince bir test yapmak istemiş başlamadan önce tüm değerlerini ölçtürmüş, 1ay düzenli yaptıktan sonrada (sadece başlangıç dvd siyle Yoga Academy e gelmeden)tekrar ölçtürmüş ve tüm değerler normal düzeylerine gelmeye başlamış ve doktorun sorusu :sen ne yaptın oluyor.
-göğüs kanseri tedavisi olan bir kişi haftada bir gün Orijinal Yoga Sistemi uygulaması hergün Yoga Nidra şifalanma ile tedaviyi çok net hızlandırdı ve ilaçları bıraktı.doktorun sorusu gene aynı:sen ne yapıyorsun?
- var olan fobilerden depresyondan muzdarip kişi 2 sene psikoloğa sonra psikiyatriste ve o arada her tür alternatif çözümleri arıyor ama hiçbir gelişme yok ilerleme yok.ve OYS uygulayarak tüm problemlerden kurtuluyor.soru aynı sen ne yapıyorsun?

CEVAP:ORİJİNAL YOGA SİSTEMİ UYGULUYORLAR..buda spekülasyonlardan öte bilimsel gerçekler...
sevgi ve saygılarımla..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 678

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör