![]() |
Hastalık |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12345 8> |
| Yazar | |
koray
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 28-Aralik-2008 Şehir: Aydın Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
Alıntı Cevapla
Konu: HastalıkGönderim Zamanı: 30-Aralik-2009 Saat 23:02 |
|
Paramahamsa;
7 yaşındaki oğlum bir süredir devamlı öksürüyor. Daha önceden geniz etinin biraz büyük olduğu ve ameliyatla alınabileceği ama şart olmadığı doktorca söylenmişti. Radyofrekens denilen bir yöntem de kullanılabiliyormuş. Acna çakraya yakın bir bölgedeki ameliyatı tavsiye eder misiniz ? Yoksa biraz beklemek daha mı iyi olur ?
Çok Teşekkür Ederim...
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2783 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31-Aralik-2009 Saat 01:14 |
|
|
|
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
|
|
![]() |
|
koray
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 28-Aralik-2008 Şehir: Aydın Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31-Aralik-2009 Saat 17:25 |
|
Yusuf:
Mutlaka Yıkarım.
|
|
![]() |
|
valent
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 14-Kasim-2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06-Ocak-2010 Saat 23:45 |
|
Merhaba, Akif Hoca. Beni fiziksel olarak rahatsız eden, sanırım adı "rahatsız bacak sendromu".Bunun yogayla beraber geçtiğini sanmıştım,ama yanılmışım. En son kez şöyle oldu. Ben derin gevşemeden sonra gece uykusuna dalmışım, ama kısa bir süre sonra tlf sesine uyandırıldım. Yatağı yatmam tam bir kâbusa döndü. Bacak adelelerim daha önceki gibi kasılmaya başladı, bu seferki çok uzun sürdü ve daha önce olmayan bunun tüm vicuduma yayılması. Ağrıyı dediğiniz gibi inceleyerek ve sanki rahatsız etmez gibi görmek durumu değiştirmiyor. Daha önceki deneğimlerde tamamiyle başka şey düşünmek daha çok etkili, fakat son kez hiç bir şey işe yaramadı. Ne kadar sürdü bilmiyorum, ama ben bitkin bir şekilde, baldırlarım özellikle çok ağrıyordu,sanki maraton koşmuşum ve yeni bir his daha ayak tabanlarım ateş gibi yanıyordu.Bu olayı sanırım 17 yaşımdan beri yaşıyorum. Eskiden geceleri bacaklarımı yorultmak için yataktan kalkıp saatlerce dolaşıyordum odada, ama bitkin düşmekten başka bir şeye yaramıyordu. Bu sorunun kökünü, çocukluğumdan gelen olaylara bağılıyorum. Geceleri biz uyurken babam eve sahroş gelirdi ve ben gürültüden uyanırdım, bizi çok rahatsız ederdi, özellikle annemi.Mutlaka onun konuşmasını dinlememezi isterdi. Bana hangi konuyu açacağını biliyordum, hep aynı şeyler. Bana ben evlilikle ilgili şeyler söylerdi ( iyi bir eş iyi yemek yapmalı,kocasını dinlemeli vesayre ). Tabi bu ayrı bir psikolojik boyut, beni gördüğüm evlilik örnekten ve aynı öğütlerden, evden ne olursa uzaklaşma isteği, erkeklere ve evliliğe güvensizlik. Yoga Nidra cd spariş ettim, işhallah yardımcı olur onu kökten çözmeme.
Başka kendim ne yapabilirim?
Hocam, benim hakkımda bu hayatta yaşadıklarımı genel olarak , veya ayrıntısna kadar mı biliyorsunuz? Yani anlatmak istediğim şeyler var, ama daha anlatamadığım, yani direk soru sorsam konuya hakim olabilir misiniz?
Teşekkür ederim hocam.
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2783 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07-Ocak-2010 Saat 00:49 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
valent
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 14-Kasim-2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07-Ocak-2010 Saat 01:11 |
|
Peki hocam , bu tüm çakralarımı etkiliyor mu, yoksa sadece muladhara çakra mı etkileniyor.
Böyle bir durumda enerji alanıma ne oluyor. Ve bilgisayar ve radiasyon yayan araçlar bioenerji alanına ne tür etki yapıyor?
teşekkürler.
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08-Ocak-2010 Saat 19:05 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
yosaym
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 09-Eylül-2009 Şehir: BURSA Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2010 Saat 03:15 |
|
Hocam, Geçen günlerde bir omurga röntgeni çektirdim ve hiç hesapta olmayan bişey çıktı. Omurgamın akciğerlerimin arkasında kalan kısmında çok hafif skolyoz yani eğrilik varmış.
Bu durum benim yoga yolunda ilerlememe engel oluşturur mu?
Oluşturursa bu engeller neler olabilir?
Ve bu engelleri aşabilir miyim?
Çünkü gerçekten yolculuğum aşılamayacak engellerle kapansın istemem.
Cevaplarınız için teşekkür ederim..
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10-Ocak-2010 Saat 16:49 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
valent
Yeni Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2010 Saat 12:58 |
|
Merhaba Paramahamsa, ben pazartesi ufak bir tatsızlık geçirdim. Bir demet maydanozu doğrarken içinde parmaklarım kaybolmuştu ve ben de sol işaret parmağın tırnağını üstten yarısını kestim, ve şifa cd Nidra , bana çok iyi geldi. Bana zihinde tavuk var demiştiniz hatırlarsanız, ben de hayır demiştim. Ama aslında son zamanlar nedense balık aklımdan çıkmıyordu, 2 aya yakın yememiştim. Hal böyle olunca zihinsel şiddetsizlikten tam arınamadığımı düşündüm ve sürekli düşünmekten ise yemeyi karar verdim. Duygularımdan emin olmak istedim. Sonrası ilginç olaylar arka arkaya gelişti.Önce sipariş ettiğim balıklı salatayı yemeye başladım, sonra birkaç salata yaprağı tamamiyle kumlu olduğunu gördüm ve yemeyi bırakıp oradan çıktım, fakat istek hala devam ediyordu. Ertesi gün gidip balık aldım ve onları pişirirken maydanoz doğrarken fena yaralandım.Hastaneden döndüğümde onları ne yazık ki yedim, sanırım onları ancak ertesi gün sindirebildim. Miydeme oturdu desem daha doğru olur.
Şimdi de suçluluk duygusu ve yoga yapamamak beni en çok üzen oldu. Ne kadar kötü bir durum yoga yapmak istemek,ama yapamamak. Bu olay neden böyle oldu, benim dikkatsizliğimden,acelemden mi yoksa şiddet hızla bana dönmesi mi? Restoranda karşılaştığım durum bir uyarı mıydı?
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12345 8> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |