![]() |
acna çakra |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1234 5> |
| Yazar | |
Misafir
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Konu: acna çakraGönderim Zamanı: 09-Temmuz-2009 Saat 13:11 |
|
Paramahamsa,
Merhaba . Geçen gün simhasana duruşunda odaklanmada bedenimin bir sarkaç gibi öne ve arkaya doğru salındığını farkettim.Odaklanmayı kestiğimde bu his kesildi.Bu durum Acna cakra nın aktifleştiği anlamınamı gelir?
Sevgi ve saygılarımla
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2785 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12-Temmuz-2009 Saat 19:01 |
|
|
|
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2785 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20-Temmuz-2009 Saat 22:22 |
|
Paramahamsa, Dün gece biraz yorulmuştum ve bir anda ateş basması oldu, beynim düşünemez hale geldi. Beynimin tam ortası çok şiddetli şekilde ağrımaya ve sancımaya başladı. Bunun sebebi Acna hiperaktifliği mi?
EVET
Daha sonra sırt üstü yatıp derin gevşeme yaptım. Bu sırada burnumun üst tadarfına kadar olan kısımdaki enerji alanımı yeşil, üst tarafı ise renksiz gördüm. Yani yeşil renk aniden Acna Çakra'da kesiliyordu. Bunun sebebi de Acna hiperaktifliği mi? Teşekkür ederim HAYIR --- |
|
|
|
|
![]() |
|
NEO
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2008 Şehir: KIBRIS Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 327 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2009 Saat 15:05 |
|
merhaba yoga enerji merkezleri isimli kitabınızada acna çakra tam kapasite çalıştığında birey vucudunu değiştirebilir veya benim böyle anladığım bir açıklamanız vardı vucudunu değiştirebilir derken neyi anlatmak istediniz insan kadının iken erkek olmasımı yada boyu uzun iken kısalması mı nedir |
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07-Ekim-2009 Saat 12:34 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
chiler
Üye
Kayıt Tarihi: 13-Mayis-2009 Şehir: tekirdağ Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 09:18 |
|
Paramahamsa,yukarıda istediği şekle sokabilir demişsiniz ya,burada katı bedenden mi bahsediyorsuz?katı beden kendi formunu değiştirebilir mi ve daha sonra tekrar eski haline gelebilir mi?sevgi ve saygılarımla..
|
|
![]() |
|
asli
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 23-Haziran-2009 Şehir: izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 17:12 |
|
Merhaba Hocam
Son günlerde kendimi kesinlikle yaptığım işe veremiyorum. Masama oturduğum anda sanki boğazıma bir şey yapışmış gibi hissediyorum. Yine son zamanlarda her konuda genel bir isteksizlik ve hevessizlik duyuyorum.Hem kendime hem de hayata karşı güvensiz hissediyorum.Maddi kaygılarım ağırlaşmaya başladı.
Bu sıra Muladhara çakra DVD'sinden çalışıyorum. Sebebi bu çakradaki blokajlar mıdır? Çakra aktive mi oluyor?
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla
|
|
|
aslii
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Ekim-2009 Saat 08:50 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13-Ekim-2009 Saat 01:19 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
ayse
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 28-Kasim-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 102 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2009 Saat 23:26 |
|
Paramahamsa,
Üçüncü göz acnanın bir parçası mı?Kendisi mi?Eğer ayrı şeylerseler nasıl bir ilişkileri var?
Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1234 5> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |