YOGA ACADEMY FORUM Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çakra Nedir? > Çakra Nedir?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS: acna çakra
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

acna çakra

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yogaacademy Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2783
  Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: acna çakra
    Gönderim Zamanı: 09-Subat-2010 Saat 16:03
Orjinalini yazan: isoon

Hocam merhaba,

duru görü yeteneği aktif olan bir insan kendisinin ve diğer insanların çakra merkezlerini ve enerji alanını görebiliyor. peki bu enerji alanı ve çakraları normal yöntemlerle çekilen fotoğraf ve videolarda da görebilir mi?

HAYIR

Yoksa bazı belgesellerde gösterildiği gibi sezgileri çok güçlü insanların fotoğraflar aracılığıyla (criminal vakalarda)  o kişinin enerji alanını algılaması ve o kişiyi bulması tamamen spekülasyon mu?
Teşekkürler...

HAYIR
O DURUMLARDA DURUSEZİ YETENEĞİ KULLANILIR

Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
Yukarı Dön
gamzeceridd Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3
  Alıntı gamzeceridd Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09-Mart-2010 Saat 12:11
Paramahamsa merhaba
Hocam cumartesi günü yoga academy çayyolunda yapılan derste gözümün önüne bir anda acna çakra sembolü net bir şekilde geldi.Bir süre kaldı daha sonra kayboldu bunun anlamı nedir hocam?
                     SEVGİLER:)

Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10-Mart-2010 Saat 12:35
Orjinalini yazan: gamzeceridd

Paramahamsa merhaba
Hocam cumartesi günü yoga academy çayyolunda yapılan derste gözümün önüne bir anda acna çakra sembolü net bir şekilde geldi.Bir süre kaldı daha sonra kayboldu bunun anlamı nedir hocam?
                     SEVGİLER:)

ACNA ÇAKRAsının AKTİFLEŞMESİ

Yukarı Dön
bağımsızdeğişken Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderilenler: 56
  Alıntı bağımsızdeğişken Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13-Nisan-2010 Saat 13:43
Paramahamsa,

Hangi tür eylemler acna çakranın tıkanmasına sebep olur?Zihinsel gücü kötü yönde kullanmak bu gücün kısıtlanmasına sebep olur mu karma tarafından?Eğer böyle bir şey varsa zihinsel gücün kötü yönde kullanılmasına örnek verebilir misiniz?Her iki burun deliğinden de nefes alamıyorum,bu sebeple yoga nidra da uykuya dalamıyorum,acna çakranın arınması bu sorunu çözer mi?Burundan nefes alamamanın sebebi fiziksel değilde,blokaj sonucuda olabilir mi?Çünkü bazen iki burun deliğimden de nefes alabiliyorum rahat,bazende biri çok tıkalı oluyor açmak imkansız oluyor cala netiyle bile.Teşekür ederim cevaplarınız için.
Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14-Nisan-2010 Saat 02:04
Orjinalini yazan: bağımsızdeğişken

Paramahamsa,

Hangi tür eylemler acna çakranın tıkanmasına sebep olur?

NEGATİF DÜŞÜNCELER

Zihinsel gücü kötü yönde kullanmak bu gücün kısıtlanmasına sebep olur mu karma tarafından?

EVET

Eğer böyle bir şey varsa zihinsel gücün kötü yönde kullanılmasına örnek verebilir misiniz?

BİRİNE TUZAK KURMAK

Her iki burun deliğinden de nefes alamıyorum,bu sebeple yoga nidra da uykuya dalamıyorum,acna çakranın arınması bu sorunu çözer mi?

HER GÜN SABAH AKŞAM NETİ KABI İLE BURNUNUZU YIKAYIN...

Burundan nefes alamamanın sebebi fiziksel değilde,blokaj sonucuda olabilir mi?

EVET

Çünkü bazen iki burun deliğimden de nefes alabiliyorum rahat,bazende biri çok tıkalı oluyor açmak imkansız oluyor cala netiyle bile.Teşekür ederim cevaplarınız için

PRANAYAMA KİTABINDA BURUN KANALLARINI AÇMA TEKNİKLERİ VAR. ONLARI UYGULAYIN!!!

-------
Büyük Yoga Üstadı
Paramahamsa Yogaçarya Maha Yogi Akif Manaf
Yoga Academy
Cep: 0535 234 51 66
akifmanaf@yogaakademi.com
http://www.yogaakademi.com/
http://www.yogaakademisi.com/

Yukarı Dön
gülşen Açılır Kutu Gör
Yoga Academy Egitmenleri
Yoga Academy Egitmenleri
Simge

Gönderilenler: 29
  Alıntı gülşen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26-Mayis-2010 Saat 10:59
Merhaba hocam,

Yalova kampı bitiminde, bizlere 7 Çakra çalışmasını dvd lerle tamamlamamızı söylemiştiniz. Acna Çakra çalışmasında meditasyon sırasında Sahasrara Çakra bölgesinde yoğunluk ve kuyruk sokumundan yere doğru titreşen ve ilerleyen girdap dalgaları hissettim. Oturduğum zeminin altına doğru devam ediyordu. Bunu ilk defa bu kadar yoğun ve güçlü hissettim.

Bu Muladhara Çakra aktifleşmesi miydi? Ya da blokaj çözülmesi mi? Yoksa Muladhara- Sahasrara Çakralar arası dengelenme mi? Değilse neydi?

Teşekkürler, sevgi ve saygılarımla.

gülşen
Pranayama sırasında beden, nefes, zihin, zeka, ve öz birleşmektedir. Bilen, bilinen ve bilgi bir olmaktadır.
Yoga Sutra
Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27-Mayis-2010 Saat 09:14
Orjinalini yazan: gülşen

Merhaba hocam,

Yalova kampı bitiminde, bizlere 7 Çakra çalışmasını dvd lerle tamamlamamızı söylemiştiniz. Acna Çakra çalışmasında meditasyon sırasında Sahasrara Çakra bölgesinde yoğunluk ve kuyruk sokumundan yere doğru titreşen ve ilerleyen girdap dalgaları hissettim. Oturduğum zeminin altına doğru devam ediyordu. Bunu ilk defa bu kadar yoğun ve güçlü hissettim.

Bu Muladhara Çakra aktifleşmesi miydi?

EVET

Ya da blokaj çözülmesi mi?

ÇÖZÜLMESİ SONUCU OLARAK...

Teşekkürler, sevgi ve saygılarımla. gülşen

İYİ ÇALIŞMALAR

-------
Büyük Yoga Üstadı
Yoga Academy

Yukarı Dön
egü Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif
Gönderilenler: 2
  Alıntı egü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2010 Saat 15:33
Sevgili Paramahamsa,

Cuma gunu Kadikoy'de yaptigimiz calisma sirasinda (sanirim meditasyondaydi emin degilim),sanki basimin arka tarafindan gelip kaslarimin arasinda netlesen koyu mavi ya da lacivert goz seklinde bi form gordum...hatta sanki iki sekil seklinde gelip ortada birleserek netlesiyordu.bunu o an ben mi hayal ettim yoksa ne oldu? Beni aydinlatirsaniz sevinirim.

Sevgiler,saygilar.Heart
Yukarı Dön
binnaz Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 9
  Alıntı binnaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2010 Saat 15:40
hocam merhaba
acna çakra dvd si ile çalışırken acna çakra sembolünü ve renklerini tam  olduğu  gibi  görürken  meditasyona geçtiğimizde....bugün  ilginç  bir  şey  oldu  sembole  odaklanıp gözümü  kapadığımda  semboldeki  renkler  yer değiştirmişti...mavi  olan  kısımlar  sarı ,sarı olan kısımlar maviydi...bunun  sebebi  nedir  hocam
herşey  için  teşekkürler
sevgili PARAMAHAMSA herşey için sana minnettarız
Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı yogaacademy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2010 Saat 23:05
Orjinalini yazan: egü

Sevgili Paramahamsa,

Cuma gunu Kadikoy'de yaptigimiz calisma sirasinda (sanirim meditasyondaydi emin degilim),sanki basimin arka tarafindan gelip kaslarimin arasinda netlesen koyu mavi ya da lacivert goz seklinde bi form gordum...hatta sanki iki sekil seklinde gelip ortada birleserek netlesiyordu.bunu o an ben mi hayal ettim yoksa ne oldu? Beni aydinlatirsaniz sevinirim. Sevgiler,saygilar.

ÇAKRA AKTİFLEŞTİ

-------
Büyük Yoga Üstadı
Yoga Academy
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>