![]() |
acna çakra |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 2345> |
| Yazar | |
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2783 |
Alıntı Cevapla
Konu: acna çakraGönderim Zamanı: 09-Subat-2010 Saat 16:03 |
|
|
|
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
|
|
![]() |
|
gamzeceridd
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 09-Mart-2010 Şehir: ANKARA Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Mart-2010 Saat 12:11 |
|
Paramahamsa merhaba
Hocam cumartesi günü yoga academy çayyolunda yapılan derste gözümün önüne bir anda acna çakra sembolü net bir şekilde geldi.Bir süre kaldı daha sonra kayboldu bunun anlamı nedir hocam?
SEVGİLER:)
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Şehir: - Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2783 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10-Mart-2010 Saat 12:35 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
bağımsızdeğişken
Üye
Kayıt Tarihi: 18-Eylül-2009 Şehir: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13-Nisan-2010 Saat 13:43 |
|
Paramahamsa,
Hangi tür eylemler acna çakranın tıkanmasına sebep olur?Zihinsel gücü kötü yönde kullanmak bu gücün kısıtlanmasına sebep olur mu karma tarafından?Eğer böyle bir şey varsa zihinsel gücün kötü yönde kullanılmasına örnek verebilir misiniz?Her iki burun deliğinden de nefes alamıyorum,bu sebeple yoga nidra da uykuya dalamıyorum,acna çakranın arınması bu sorunu çözer mi?Burundan nefes alamamanın sebebi fiziksel değilde,blokaj sonucuda olabilir mi?Çünkü bazen iki burun deliğimden de nefes alabiliyorum rahat,bazende biri çok tıkalı oluyor açmak imkansız oluyor cala netiyle bile.Teşekür ederim cevaplarınız için.
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14-Nisan-2010 Saat 02:04 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
gülşen
Yoga Academy Egitmenleri
Kayıt Tarihi: 01-Eylül-2009 Şehir: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Mayis-2010 Saat 10:59 |
|
Merhaba hocam,
Yalova kampı bitiminde, bizlere 7 Çakra çalışmasını dvd lerle tamamlamamızı söylemiştiniz. Acna Çakra çalışmasında meditasyon sırasında Sahasrara Çakra bölgesinde yoğunluk ve kuyruk sokumundan yere doğru titreşen ve ilerleyen girdap dalgaları hissettim. Oturduğum zeminin altına doğru devam ediyordu. Bunu ilk defa bu kadar yoğun ve güçlü hissettim.
Bu Muladhara Çakra aktifleşmesi miydi? Ya da blokaj çözülmesi mi? Yoksa Muladhara- Sahasrara Çakralar arası dengelenme mi? Değilse neydi?
Teşekkürler, sevgi ve saygılarımla.
gülşen
|
|
|
Pranayama sırasında beden, nefes, zihin, zeka, ve öz birleşmektedir. Bilen, bilinen ve bilgi bir olmaktadır.
Yoga Sutra |
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27-Mayis-2010 Saat 09:14 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
egü
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 22-Agustos-2010 Şehir: istanbul Aktif Durum: Aktif Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2010 Saat 15:33 |
|
Sevgili Paramahamsa,
Cuma gunu Kadikoy'de yaptigimiz calisma sirasinda (sanirim meditasyondaydi emin degilim),sanki basimin arka tarafindan gelip kaslarimin arasinda netlesen koyu mavi ya da lacivert goz seklinde bi form gordum...hatta sanki iki sekil seklinde gelip ortada birleserek netlesiyordu.bunu o an ben mi hayal ettim yoksa ne oldu? Beni aydinlatirsaniz sevinirim. Sevgiler,saygilar. ![]() |
|
![]() |
|
binnaz
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 09-Haziran-2010 Şehir: ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2010 Saat 15:40 |
|
hocam merhaba
acna çakra dvd si ile çalışırken acna çakra sembolünü ve renklerini tam olduğu gibi görürken meditasyona geçtiğimizde....bugün ilginç bir şey oldu sembole odaklanıp gözümü kapadığımda semboldeki renkler yer değiştirmişti...mavi olan kısımlar sarı ,sarı olan kısımlar maviydi...bunun sebebi nedir hocam
herşey için teşekkürler
|
|
|
sevgili PARAMAHAMSA herşey için sana minnettarız
|
|
![]() |
|
yogaacademy
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2010 Saat 23:05 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 2345> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |